1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z połączeniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez YourDestiny, Marzec 27, 2011.

  1. YourDestiny

    YourDestiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Xboxa 360 mam od bożego narodzenia i od tamtej pory nie było problemów. Dziś loguje się i nie mogę połączyć się z usługą Xbox Live, testuje łączność i xbox ma normalne połączenie z internetem ale nie może się połączyć z xbox live. Pisze żeby odblokować jakieś porty ale nie mam pojęcia jak sprawdzić czy są odblokowane i ewentualnie odblokować je samemu. Proszę pomóżcie jak najszybciej :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. YourDestiny

    YourDestiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No niech ktoś pomoże, sytuacja na prawdę jest pilna.
     
  4. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Może xbl jest teraz niedostępne
     
  5. YourDestiny

    YourDestiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To nie powinno gdzieś to pisać że serwery są wyłączone ?
    Kiedyś kupiłem PES 2010 na PC i grałem online przez 2 tyg. potem wystąpił błąd z jakimś portem i jest tak do dziś.
    Naprawdę się martwię bo nie chcę obdzwaniać XBL i mojego operatora.
     
  6. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Teraz na stronie xbox.com jest napisane że xbl jest teraz niedostępne.
    A jake masz podłączenie? Kablem czy przez Wi-fi??
    I masz router czy modem
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Masz zablokowane porty na routerze albo u operatora jak masz neta od dostawcy osiedlowego
     
  8. YourDestiny

    YourDestiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam router, mieszkam w angli i moj operator to o2. Co do portów to wcześniej nie było problemów to same z siebie nie mogły się chyba wyłączyć ?

    Mam połączenie przez wi fi

    Jakbyś mógł podaj stronkę gdzie to pisze że servy są wyłączone, znacyz wiem na jakiej stronce ale na glownej to nie pisze, wiec gdzie wejsc ?
     
  9. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
  10. YourDestiny

    YourDestiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to znaczy ze to nie jest wina niczego z mojego sprzętu ? po prostu trzeba odczekac ?
     
  11. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    jeżeli pojawiło ci sie to dzisiaj to tak, no chyba że masz to od wczoraj, to wina sprzętu, bo ja wczoraj wieczorkiem grałem i wszystko działało
     
  12. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jak jest niedostępne to nie jest twoja wina. Myśl trochę.
     
  13. YourDestiny

    YourDestiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no ja tak samo, dzisiaj po powrocie z kościoła włączam i nie działą
     
  14. YourDestiny

    YourDestiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No wow, wolę się upewnić bo włączyło mi się na kilka sekund, potem się rozłączyło i do teraz nie działą.
     
  15. YourDestiny

    YourDestiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Problem teraz leży w tym, że na stronie xboxa dalej pokazuje że nie działa a kolega mówi że grał dziś bez problemów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum