1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z połączeniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ...:::Anarkad:::..., Sierpień 29, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam, mam problem z wejściem na jakiego kol wiek "hosta" na xboxie nie wyświetla mi że mogę do kogoś sie podłączyć a mówią że hostują server ;/ trzeba jeszcze coś ustawić w tym programie ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    tak to napisałeś że za bardzo nie wiadomo ocb - musisz otworzyć porty z których korzysta xlink kai
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    w konfiguracjach pisało że otwiera sie porty tylko przy routerze, może top jest wina że nie umiem do xbl sie zalogować bo kompa wykrywa ale nie chce sie połączyć z internetem więc to może być to ;/ muszę chyba udostępnić łącze ale nie wiem jak to zrobić na win 7 ;/
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. Wilczy

    Wilczy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ruda Śląska
    chłopie a co ty łączysz Live'a czy Xlinka? Bo piszesz jak byś sie logował do Live'a a to nie ten dział -.-.
     
  7. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    racja, xbl a xlink kai to dwie zupełnie inne sprawy

    ale i tak musisz połączyć ixa i pc i udostępnić połączenie - tu tutek pod windowsa (nie wiem jak na 7 to wygląda)

    Konfiguracje Xbox Live | Artykuły
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum