1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z połączniem wi-fi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomasz.kozak, Marzec 23, 2011.

  1. tomasz.kozak

    tomasz.kozak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem połączenia xboxa z routerem wi-fi.xbox widzi moją siec bezprzewodową ale gdy podaje hasło do sieci nie może się połączyć gdy hasła nie ma wszystko jest ok,przez telefon łącze się z siecią bez problemu podaję hasło i śmiga ,proszę o pomoc czy jest jakiś sposób aby można było coś zrobić aby było hasło i xbox się łączył z siecią (hasło pisze małymi literami) za podpowiedź z góry bardzo dziękuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A masz moze wlaczone filtrowanie adresow mac ?
     
  4. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Jakie masz zabezpieczenie WPA czy WPA2 ?
    Zmien na jedno z.. byc moze xbox ktoregos nie rozpoznaje.

    edit. Zabezpieczenie te zmieniasz na IP routera, w ustawieniach.
     
  6. tomasz.kozak

    tomasz.kozak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdzie to się włącza? jeste zielony w tych sprawach
     
  7. tomasz.kozak

    tomasz.kozak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wpa
     
  8. tomasz.kozak

    tomasz.kozak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam włączone filtrowanie
     
  9. Buloff

    Buloff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tu masz poradnik konfiguracji

    LINK
     
Wczytywanie...

Poleć forum