1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z ponownym łączeniem xbl

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez stachu456, Marzec 27, 2009.

  1. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pewien problem. Gdy wyłącze xboxa i włącze go ponownie i chce się połączyć z xbl to nawet mi się z siecią nie łączy... Musze iść do kompa wyłączać udostępnianie, włączyć na nowo i później brame domyślną na nowo wpisać. Dopiero po tej operacji połączy mi się na nowo. Łącze się poprzez sagem F@st 800 + karta sieciowa Realteak :]
    Moje ustawienia:
    [​IMG]

    a w xboxie wszystko na automatyczne
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dla tego polaczenia na screenie wywal wpis odnosnie bbramy oraz DNSow - jest to nie potrzebne. W xboxie masz wpisac brame ktora w twoim przypadku jest komputer.

    Natomiast w polaczeniu ADSL zaznacz by udostepnial polaczenie dla tego polaczenia sieciowego ktore masz na screenie.
     
  5. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a możesz mi dokładnie powiedzieć co mam wpisać w xboxie?
     
  6. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  7. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a więc tak:
    - czy należy konfigrować jakoś ten program? jakie mają być ustawienia w połączeniu sieciowym (adresy i gdzie) i jakie w xboxie automatyczne czy ręczne? (jak ręczne to jakie?) pytam się ponieważ próbowałem już wszystkich ustawień i przy tym programie połączy mi się z siecią, lecz z internetem już nie ... :(

    Pierwszy sposób odpada, nie chce się łączyć :]
     
  8. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. Rzepson

    Rzepson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    mi z kolei nie laczy sie z xbl jezeli najpierw wlacze kompa a dopiero pozniej konsola, odwrotna kolejnosc zalatwia sprawe :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum