1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Pop Cap Arcade Vol.2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gipadam86, Luty 19, 2010.

  1. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam problem polega na tym, że nagrałem: "Pop Cap Arcade Vol.2" i jest dziwny objaw...

    Po włożeniu płyty do napędu, zamknięciu tacki napęd (fw LT) widzi ta grę ale po naciśnięciu "A" pojawia się czarny obraz napęd czyta i po chwili przestaje i wraca do menu xboxa do zakładki Biblioteka gier ostatnio uruchamiane... dodam, że nie można zainstalować tego na dysku...

    Ao to wynik testu abgx360 1.0.2

    [​IMG]

    Dodam, że konsola nie jest zbanowana i normanie inne gry da sie zgrac na dysk tylko nie ta... :/
    4 DVD poszly do kosza... wyniku abgz360 sa jakies bledy i niescislosci??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    maił tak ktos kiedys?? bo pobralem to z innego zrodla i jest to samo...
     
  4. patrol190

    patrol190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    hmmm nie wiem, ale raczej to wina kopii która ściągnołś probuj dalej
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie znam tej gry, ale czy to nie jest gra arcade?

    Jeżeli tak to właśnie dlatego tak się dzieje. Żeby odpalać piraty gier arcade musisz mieć jtag w konsoli.
     
  6. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  7. globooz

    globooz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam dokładnie to samo. Szukałem o tym informacji i nic. Plyta do wywalenia :)
     
  8. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    zeby tylko jedna:/ ja 4 "popsulem" grrr mniejsza o plyty ale ten czas nagrywania:/
    jaki miales obraz?? bo ja taki testowalem: "Pop.Cap.Arcade.Vol.2.RF.XBOX360-UDP"
     
Wczytywanie...

Poleć forum