1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z popraniem gier z marketplace

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lszk, Grudzień 21, 2010.

  1. lszk

    lszk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Zakupiłem sobie dzisiaj na polskim marketplace Red dead redemption i Mass effect 1. Niestety w czasie pobierania RDR wysypuje się na 32%, a ME na 38% z info, że nie można pobrać zawartości. Ręczne odpalenie ściągania jeszcze raz od miejsca stopu też nie działa. Cały czas ten sam błąd.
    Usunąłem ręcznie z dysku pliki z RDR'a i zacząłem na nową ściągać od zera. I znowu to samo, znów na 32% się wykrzaczyło. Z ME pewnie będzie tak samo..
    Co mogę z tym zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Może brak miejsca na dysku?? Na jedna gre powinienes miec około 7 gb.
     
  4. lszk

    lszk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam ponad 90 giga wolnego.
     
  5. dmoroz89

    dmoroz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    a jaki masz dysk ? oryginalny ? jakis inny ? bo jesli sie nie myle moze i masz 90gb wolnego dysku , ale jesli masz dajmy na to dysk 320 to raczej lipa i nie sciagniesz nic bo xklocek odczytuje tylko max 250... moge sie mylic, jesli tak nie jest niech ktos mnie poprawi, ale sam zamierzam kupic dysk i przelecialem tutaj mozna powiedziec cale forum na ten temat i tak to wszystko zrozumialem :D
     
  6. lszk

    lszk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, dysk oryginalny 250GB.
    Poszukałem na necie i znalazłem podpowiedz, by usunąć bazę praw (rights database) i wyczyścić cache.
    Zrobiłem to, ale nadal ten problem występuje. Po wejściu jeszcze do opcji danego pliku który ściągam, wyskoczył mi błąd 80070490 zarówno przy RDR, jak i ME.
    Na google jednak nie umie nic znależć, z czym jest on związany. Jedyne posty dotyczą problemów z windowsami. Przede wszystkim vistą.
     
  7. dmoroz89

    dmoroz89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    sluchaj , bo nie ukrywam znalazlem Twoje posty na forum xboxa ogolnym ;d pytanie mam, czy rdr i me 1 kupiles przed migracja czy po migracji konta ?



    btw, niezly masz ang ;d :p
     
  8. lszk

    lszk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. lszk

    lszk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No udąło mi się wczoraj zdobyć te dwie gry.
    Rozwiązaniem okazała się zmiana łącza z którego ściągałem.
    Wziąłem klocka do kumpla i tam udało się je ściągnąć.
    Ja siedze na lanie, także nie wiem co na serwerze admin postawił. Ciekawi mnie tylko, czemu zawsze w tym samym momencie się wywalało.
     
Wczytywanie...

Poleć forum