1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z prędkością 2,4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez djblackkrk, Kwiecień 4, 2012.

  1. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Witam. Ostatnio zauważyłem pewien problem który mam nadzieje pomożecie mi rozwiązać. Gdy nagrywam grę imgburnem i zaznaczam prędkość 2,4 to i tak w nawiasie pokazuje się 4.0x. Mam coś zmienić w ustawieniach czy takj powinno być? Bo gdzieś czytałem że trzeba coś tam odblokować ale to było dawno. Nagrywarka Samsung SH-S223C a płyty to różnie, zależy co w ręce wpadnie :)
    Proszę o odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    albo płyta albo nagrywarka jest od 4x, ale jak się nagrywa i działa to nie jest problem chyba
     
  4. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Raz działa a raz nie...tu leży problem. Często pojawia się komunikat Otwórz napęd
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to nagrywaj clonem cd:) a komunikat może być z winy laser w konsoli i wolniejszy działa
     
  6. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    no chyba czeka mnie wymianka napędu :) Teraz jeszcze popatrzyłem za starszymi tytułami które szły i kopiowały się na dysk i nie wszystkie śmigają :) Dzięki za pomoc :)
     
  7. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Wymień laser i bedzie ok.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum