1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z probe

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Czachaaa, Grudzień 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Czachaaa

    Czachaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam po raz kolejny :) Zrobiłem sobie probe ze schematu w tym temacie:
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/tutorial-pmt-hack-odczyt-klucza-z-wszystkich-liteonow-89475/

    Mam pytanie. Podlaczyc to probe tak, ze jedna koncowka jest wpieta do plyty glownej w konsoli a druga do napedu w xboxie? Jezeli tak to wtedy nie wlacza mi sie naped w konsoli :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Sprawdź czy napewno dobrze poskładałeś probe. Możliwe że na przełączniku dałeś kabelek nie do tej nóżki co trzeba jeżeli jest wiecej niż 2 nóżki.
     
  4. Czachaaa

    Czachaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Są nóżki nr 1 2 i 3, kabel jest na 1 i 3 a środkowa 2 jest zostawiona wolna
     
  5. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    miałem ten sam problem że kupiłem z 3 nóżkami potem kupiłem z 2 i działo normanie
     
  6. Czachaaa

    Czachaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki :)

    Przelutowałem kabelki i działa Mam już klucz, teraz pytanie: Chcę mieć fw LT+3.0
    Mam napęd liteon 16d25 z fw93450c. Był wcześniej przerobiony ale przeróbka została zdjęta przez aktualizację na xbox live. Który firmware mam wybrać w jungle flasher żeby zainstalować dla niego poprawne LT+3.0?

    Z góry dzięki!

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  7. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    co do reszty postępuj zgodnie z tutkiem flashowania liteona w JF. To jest tak że aktualizacja zdjeła LT i wgrywasz tak jak byś miał zwykłą nie przerobioną konsolę
     
  8. Czachaaa

    Czachaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    szukaj LT 3.0 pod liteon-a plik powinien być oznaczony własnie jako LT+ 3.0 ale nie koniecznie w nazwie musi być podana nazwa napędu. Ręki se uciąć nie dam więc pogogoluj troszkę :D
     
  10. marjooo

    marjooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W tutorialu masz podane, szukaj pliku LTPlus-0251-v3.0.bin
     
  11. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zapoznaj się z tutorialem z forum. Przed flashem wgraj najnowszy dash.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum