1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Profilem a Format

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez RossiQ, Styczeń 1, 2009.

  1. RossiQ

    RossiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam Musze sformatowac hdd w konsoli ale chcialbym zatrzymac swój profil tak aby miec dostep do save czy idzie to zrobic ?? Wkladalem pendrive i dawalem przenies ale nie widzial zadnego?? czy istnieje jakis inny sposob ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Musisz mieć oryginalną memorkę MS lub skopiować zawartość dysku w kompie.
     
  4. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    A można wiedzieć po co chcesz formatować?
     
  5. RossiQ

    RossiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    NIe dziala mi jedna gra Star Wars. Jak odlacze hdd to gra chodzi a jak go podlacze to juz nie. Wszystkie inne gry dzialaja wiec nie wiem o co chodzi. Mysle ze cos sie nasralo i dlatego nie dziala. No chyab ze sa jakies inne propozycje. Gralem w nia w demo i równiez działała. Wkladalem kopie od kumpla na której on gra i równiez nic tylko konsola sie zawiesza. Czemu tak jest ??
     
  6. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Mam podobny problem (chodzi o post powyżej :p)... Chciałem sobie pograć w Forze2 i... Nie mogę wczytać profilu.
    Wyskakuje taki błąd: "Nie udało się utworzyć pliku z zapisem. Wybrany nośnik jest nieprawidłowy". O co chodzi? Zrobilem nowy profil w konsoli i próbowałem na nim i... Plik z zapisem się tworzy w kółko. Zapisze się i dalej mam ekran z napisem "Wciśnij A żeby wystartować", no to wciskam A i znowu zapisuje i taka pętla... Oczywiście bez dysku działa.... Ktoś spotkał się z czymś takim?? Dodam jeszcze, że wcześniej gra normalnie działała, dopiero po przesiadce na 120GB dysk takie coś się stało.
     
  7. sebool12

    sebool12 Guest

    Może wystarczy zaktualizować konsole albo wyczyścić cache?
     
  8. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Aktualizacja konsoli nic nie pomoże (ostatni update robiłem ze Star Ocean, ale jeszcze wtedy Forza działała). A wyczyszczenie cache nic nie dało. :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum