1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z profilem i MSP

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez mojer, Marzec 2, 2011.

  1. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam
    Właśnie zmieniłem dysk z 20 na 250 gb i jest problem z grami za msp..ale po kolei
    - profile zrzucone na pendriva, poźniej na nowy dysk
    - odzyskanie tagu gracza i ponowne pobranie gry
    - na profilu otrzymanym z allegro gra biega
    - przelogowanie sie na właściwe konto i ****... nie można uruchomić Battlefield 2

    Nie rozumiem zupełnie wcześniej wszystko było ok
    Pomoże ktoś..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    A licencje przeniosłeś? Może plik z nią jest zapisany na dysku, hgw :) Najlepiej jakbyś transfer kit'em przeniósł to wszystko.
     
  4. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wcześniej nie miałem problemu z tym, kupiłem pobrałem i grałem.
    Nie powiem bo mnie lekki wkurw złapał...
    Dobra proszę łopatologicznie wytłumaczyć co mam zrozbić
    Cholera może nie pobietać tylko przez dysk przenośny przenieść...
    Licencja jest chba do konsoli przypisana a tej nie zmieniałem
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    No do konsoli, ale może jest plik z licencją, hgw jak to działa. Najlepiej na info m$ dzwoń i zapytaj jak to zrobić :)
     
  6. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Dziwne, bo ja przenosiłem w podobny sposób gry i smigało perfect.

    Na zasadzie 120gb -> pendrive -> 250gb

    może kupiłeś jakiś badziewny dysk i są problemy?
     
  7. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Raczej nie bo z innego konta biega.. wiec dysk odpada
    dobra zaraz zorganizuje jakiś dysk przenośny i spróbuje
     
  8. mojer

    mojer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2010
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dobra, teraz biega. Trzeba zrzucać na pena a póżniej na hdd. IMO twierdzenie sprzedających na allegro, że gry można ściągać wielokrotnie można o kant **** rozbić. Owszem ściągniesz, ale grać bedziesz mógł tylko na oryginalnym profilu (z którego ściągałeś grę)
     
Wczytywanie...

Poleć forum