1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z profilem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bgszef, Maj 9, 2010.

  1. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    mam taki problem. na starej konsoli mialem savy i profil. przenioslem to wszytsko na pena i chcialbym sie dowiedziec jak zrobic, zeby ten moj stary profil razem ze saveami dzialal na nowej konsoli. dodam, ze na starej konsoli nie wchodzilem na live i nie moge odzyskac w ten sposob profilu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Sam bym chciał to wiedzieć na 100% jednak wątpię żeby bez Live'a dało się coś takiego zrobić. Save oraz profil są zapisywane na podstawie nr seryjnego konsoli bądź coś w tym stylu.
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    czyli szans zadnych??? nie chce mi sie na nowo rozpoczynac wszsytkich gier ;/
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zadziała
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  7. DarthJason

    DarthJason Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest szansa na coś takiego musisz zgrać potrzebne save, profil na dysk komputera i odblokować je według tego poradnika "http://xboxforum.pl/sprzet-f27/jak-...il-oraz-save-ze-zbanowanej-konsoli-31336.html" to bez różnicy czy konsola jest zbanowona czy nie większość rzeczy po takim odblokowaniu powinna działać na innej konsoli.

    Sam miałem kiedyś taki problem że na nowej konsoli żadne save ze starej mi nie działały, a dzięki temu większość udało się uratować.
     
  8. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    tylko problem w tym, ze nie mam ani dysku, ani karty pamieci. mam tylko pena i na nim ten caly stuff...
     
Wczytywanie...

Poleć forum