1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z przedłużeniem konta live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cytryn_, Luty 19, 2010.

  1. cytryn_

    cytryn_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich forumowiczów .
    Pojawił mi się problem i nie mogę sobie z tym od rana poradzić a mianowicie skończył mi sie darmowy dostęp do live , zakupiłem dziś kod gold na 12 miesieęcy , wchodzę w zakładkę wymień kod wpisuje pojawia mi sie że muszę się zalogowac do ID potem wyskakuje adres 1 ,adres 2,miasto, kod pocztowy,i za każdym razem po wypełnieniu wszystkich pól wyskakuje komunikat , że podałem zły kod pocztowy. Próbowałem wiele razy i ciągle to samo już nie mam żadnych koncepcji bardzo proszę o pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Na jaki kraj się zalogowałeś? jak na uk to wpisz w google adres ambasady polskiej w Anglii i wpisz ich kod i nawet adres...
     
  4. cytryn_

    cytryn_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki kolego zaraz to sprawdzę :) oby sie udało
     
  5. GKxD

    GKxD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Najpierw dla pewności zmień adres w polu gracz.
     
  6. Pawex09

    Pawex09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krasnobród
    ja wpisałem zmysłony adres i działało.byłem zarejestrowany na usa a mieszkam w polsce
     
Wczytywanie...

Poleć forum