1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przegranymi grami !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez damian0, Styczeń 7, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. damian0

    damian0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam !!

    Uzyłem programu ABGX 1.02 do spatchowania PRO EVOLUTION SOCCER 10

    Później nagrałem to na programie IMAGE BURN...

    Niestety... kiedy odpalam konsole i wkładam płytę zg rą pisze , że nie CZYTA PPŁYTY, ŻE MOŻE BYĆ PORYSOWANA I ŻEBYM JĄWYCZYŚCIŁ JAKOŚ TAK..


    Prosze o pomoc...słyszałem wiele plotek o nagrywaniu gier ale sam już nie wiem co robić...4 razy już nagrywałem w tym 2 razy inaczej i dalej nic..

    Nagrywarke mam jakąs starszą ale w czasie nagrywania nie wyskoczył mi żaden błąd...

    Dodam, że gry przegrane od gościa (dawniej mi dał...) chodzą FIFA 09 oraz PES 09... te gry chodza bez problemu przegrywki..

    Proszę mi powiedzieć co mam zrobić bo ja już sam nie wiem.

    Jedni mówią że to wina nagrywarki a drudzy że tu nagrywarka nic do tego nie ma i że trzeba mieć szczescie ?!

    Proszę o konkretne odpowiedzi... za kazdą pomoc naprwde bardzo dziękuje !!

    Liczę na was Panowie !!!!

    PS: nagrywam na VERBATIMACH tak jak każy zalecał !!!

    Jakiś dokładny poradnik rowniez mile widzany itp.. Pomocy !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A jaki masz iXtreme?
     
  4. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Podaj wersję przeróbki oraz powiedz na jaki Wave pat****esz gry
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. damian0

    damian0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z racji tego ze dopiero nie dawno nabylem konsole i przerobilem.. (wczoraj przerobilem)....

    Gosc powiedzial:: PRZERÓBKA najnowsza !!

    Jak sprawdzic ten IXTREME?


    PRO EVOLUTION SOCCER 10 ma chyba najnowszego patcha ...

    Jestem początkujacy dlatego prosze o wyjasnienia skrupulatne...

    dziekuje a za FAQ juz sie zabieram do czytania !


    AHA dodam, że nie mam DYSKU w xboxie !!!

    Po prostu kupilem zwyczajnie konsole i ją przerobilem...
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No to juz wiesz czemu nie działa...

    PES10 nie musisz patchować ;)

    A masz albo iX 1.6 albo 1.61....

    Bo jakbyś miał iX 1.6NS to by działało

    Nagraj grę z wave4 (np COD: MW2 albo AC2) - jak będzie działać to masz iX 1.61 a jak nie to 1.6
     
  8. damian0

    damian0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No własnie nie bardzo wiem czemu nei działa ???

    Można jasniej ??

    Skoro PES 10 nie zalicza się do tych najnowszych gier....

    To co mam zrobić by PES 10 zadziałał ?
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie musisz NIC robić tylko nagrać!

    Na iX 1.6 działają gry z wave1-3
    Na iX 1.61 działają gry z wave 1-4

    Żeby poszła gra z wave4 na iX 1.6 to wtedy trzeba patchować, ALE PES10 ma jeszcze wave3

    Nie musisz się nic bawić
     
  10. damian0

    damian0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to juz jakies info...

    teraz iwec powiedz bo nagrywalem 4 razy i zadna nie chodzi....

    Wina lezy po nagrywarce??
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale patchowane nagrywałeś czy nie?

    Jak patchowane to już wiesz jak nie to być może nagrywarka...
     
  12. damian0

    damian0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzieki pablo :) sprobojemy
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum