1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przełączaniem monitora

Temat na forum 'TV i Audio' rozpoczęty przez pop302, Sierpień 7, 2012.

  1. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie
    Ostatnio podłączyłem xboxa 360 kablem hdmi. Natomiast komputer jest na dvi. Gdy przełączam obraz z dvi na hdmi a miałem wcześniej wlączonego xboxa to konsola sie restartuje. Jest to bardzo uciążliwe. Np. chce tylko coś looknać na kompie i wrócić na ixa a to reset konsoli. Dodam, że przedtem była podłączona kablem VGA i takiego problemu nie było.
    Ale wiadomo, że hdmi lepsza jakoś. Czy ktoś potrafi mi pomóć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12072
    Polubienia:
    1066
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie masz rownoczesnie podpietejwtyczki av doknsoli, jesli tak to bedzie robic restart

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obraz leci hdmi do monitora, głos leci przez wtyczkę AV (rozebrana obudowa wtyczki). Nie za bardzo zrozumiałem twojej wypowiedzi. Sorry jestem trochę newbie.
     
  5. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Dlatego konsola się resetuje, bo masz 2 ''wyjścia'' w użyciu...
    Niestety, ale nie da się tego przeskoczyć, mam dokładnie to samo.
    Nie wiem, jak z ''adapterami audio''... :>
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ja tez mam prawie tak samo tzn konsola polaczona kablem hdmi-dvi a pc kablem vga i nic sie nie restartuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum