1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przenoszenie konta XBL na region PL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fibi, Styczeń 7, 2011.

  1. fibi

    fibi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    Witam

    Zakupiłem X360 w 2006 roku w Hiszpani i tam dokonywalem swojej rejestracji swojego konta XBL na Hiszapnie - Madryt ( czyli kraj UE)
    Zmieniłem w ustawieniach konsoli kraj na Polske i jezyk Polski. Wszystko dziala ok i mam w koncu polskie menu. Jednak po zalogowaniu do XBL znowu mam jezyk hiszpanski w menu XBL - bazar , opisy gier itp..
    Pomimo ze w ustawieniach swego ID mam zmienione na kraj/region Polska. Zminialem to logujac sie poprzez PC na swoje konto M$.
    Jak uniknac jezyka hiszpanskiego na XBL ??!! Czy zrobilem wszystko poprawnie i jest to bład techniczny M$ ? Czy bedą przysługiwaly mi promocyjne pkt. za zmiane regionu ? ( kupilem kilka arcadowych gier na XBL)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa


    Pszysluguje Ci 1600 MSP.
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  4. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    A co do tych pkt to każdemu one przysługują po zmianie na konta na PL??
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli zalozyles konto przed 10.11.10 to tak.
    Jezeli kupiles cos wczesniej to dostaniesz 1600MSP, jezeli nie to 800MS. Spiesz sie. Promocja jest juz tylko do 10 stycznia.
     
  6. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    konto zakładałem dokładnie 10.10.10, na PL przenosiłem gdzieś 20 listopada i nic do tej pory nie dostałem!!!
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Punkty dostajesz jako wiadomosc prywatna.
    Okres 30 dni minal, wiec jezeli nie dostales do tej pory to zadzwon na infolinie.
     
  8. fibi

    fibi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    Pszysluguje Ci 1600 MSP.[/QUOTE]

    Dzieki ! Video - bardzo pomocne
     
Wczytywanie...

Poleć forum