1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przerabianiem do wave 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yakuza_nt, Lipiec 3, 2011.

  1. yakuza_nt

    yakuza_nt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z patchowaniem gier do wave 2 . Wszystkie gry z fabrycznym wave 2 działają mi na konsoli , lecz gry które pat**uje do wave 2 konsola pokazuję jako film ... Znacie jakiś działający sposób na patchowanie ?? (Patchowałem programem 360 waves patcher i 3rd wave patcher , po patchowaniu nie sprawdzałem abgxem...)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jaki masz ixtrime ?
    1.4 - 1.51 ?
     
  4. CMP

    CMP Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tez tak mialem wczoraj jak wypalilem za 1 razem MK. za 2 razem przepuscilem przez abgx potem spatchowalem znow przeposcilem i nagralem imgburnem.
     
  5. yakuza_nt

    yakuza_nt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    iextreme

    Najprawdopodobniej mam iextreme 1.5 gry z wave 3 mi nie działaja...:(
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    To wszystko dobrze robisz tylko może zaznaczasz .iso zamiast .dvd .
     
  7. yakuza_nt

    yakuza_nt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziwne!?!?

    Własnie sprawdziłem abgxem burned dvd wypalone gierki które mi działają (MF2, aliens vs Predator i red Faction guerilla ) ... i okazało się że posiadają wave 3 oraz że na płycie jest dodatkowy folder $system Update i mam pytanie czy ten folder system update działa podobnie jak activate.iso ? Pozdro

    PS. Już niewiem jaki mam iextreme wiem że wave 2 mi chodzą patchowałem gre PES 2010 z wave 3 to wave 2 i nie działa na xboxie ....
     
  8. yakuza_nt

    yakuza_nt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    $system Update - to jest aktualizacja dasha.
    Red faction .. masz wave 3 .
    Więc masz ixtrime 1.51 lub 1.6-1.61 .

    Ja się wcześniej pomyliłem pisząc 1.4-1,51 powinno być 1.4-1.5 .
    W abgx pisze Ci że wymaga Ixtrime 1.51 lub późniejszego.
     
  10. yakuza_nt

    yakuza_nt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    iextreme

    Hmmm czyli prawdopodobnie mam 1.51 lub 1.6 lub 1.61 ... Wiem tylko że gry które patchowałwm do wave 2 nie działają ...
     
  11. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jak miałbyś LT to by poszły,więc na wave 3 i musi iść .
    Lub active iso ale tylko do 1.6-1.61 bez 1.51 .
     
  12. yakuza_nt

    yakuza_nt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    iextreme ??

    Nagrałem PES2010 z oryginalnym wave 3 i chula :) :) Teraz zostało mi tylko odkrycie jaki mam iextreme (1.51, 1.6, 1.61)... spróbuje z activate.iso odpalic coś ... może jest ktoś w stanie powiedzieć na podstawie faktu że gry patchowane do wave 2 ( Pes 2010 , AC 2, FNR 4) nie działaja na xboxie ... ?
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bo nie paczuje sie do nizszego wave jesli ixtreme obsluguje wyzszy
     
  14. yakuza_nt

    yakuza_nt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
Wczytywanie...

Poleć forum