1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przerobieniem konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcin19921, Sierpień 7, 2011.

  1. marcin19921

    marcin19921 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z przerobieniem swojego xboxa, w którym po wgraniu nowego dasha cofnęła się przeróbka. Ale do rzeczy mój napęd to liteona 74850C sam zrobiłem Probe, który został sprawdzony w HyperTerminal i w nim pokazują się różne znaczki, więc z nim jest w porządku.
    Więc włączyłem jungleflasher 0.1.86 beta (267) wykryło mi napęd Imageshack - beztytuuprn.jpg włożyłem igłę do punktu 707 i kliknąłem dvdkey32 pokazało mi "serial data is bad", więc kliknąłem jeszcze raz jungleflasher mi się zawiesił, więc go wyłączyłem i włączyłem znowu i po raz drugi się zawiesił. Chciałem sprawdzić czy co będzie bez igły przyłożonej do punktu 707 lecz także się zawiesił i teraz to różnie raz się zawiesza, a innym razem pokazuję się "serial data is bad". Bardzo proszę o pomoc co może być przyczyną takiego zachowania.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
    Mam taki sam problem, oczekuje pomocy.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To juz nie ma tam fw 74850c. Fw jako nazywane v1,v2v3 juz nie istnieje. Litki maja teraz jeden fw i na wyciagniecie klucza trzeba pmt hack lub mra

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum