1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przerobieniem na lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lamusik, Styczeń 15, 2012.

  1. lamusik

    lamusik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z wgraniem lt 2.0 posiadam napęd liteona zgrałem klucz, i przy wgraniu przeróbki, a konkretniej przy Flash Verification Flash wyskakuje mi write verify failed. Natomiast jak wgrałem czysty fw to idzie bez problemu i wszystko działa. Robię to za pomocą jungleflasher 1.91.
    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Wgraj przez dosflash.

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  4. lamusik

    lamusik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgrałem jungleflasherem na innym kompie i żadnych błędów nie pokazał jednak teraz xbox nie czyta mi płyt tzn. wsadzam płytkę trochę zakręci i przestaje. Co to może być? Czy napęd już padł i będę musiał kupić nowy?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wgraj na nowo dosflash nic nie da to uwaloles laser. zawsze nalezy odlaczyc tasme od lasera

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. lamusik

    lamusik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak poznać że laser jest zepsuty? Bo ten z napędu przesuwa się i świeci na czerwono.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    swiecic moze, przesuwać tez

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  8. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A może wgrałeś złe firmware.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  9. lamusik

    lamusik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    fw wgrałem takie LTPlus-025-v2.0.bin póżniej spróbuje w dosflash wgrać.
    A jaki będzie koszt lasera to napędu liteon 74850c?
     
  10. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Laserki na allegro z przesyłką to 40-45zł.
    Pytanie, dlaczego chcesz wgrać LT 2.0 skoro możesz LT 3.0?
     
  11. lamusik

    lamusik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W sumie nie wiem, nowy Saints row 3 i elder potrzebują lt 2.0, a w temacie przeróbek w sumie nie śledzę więc nawet do pewnego czasu nie wiedziałem że jest lt 3.0 podczas wgrywania 2.0 dopiero doczytałem że jest nowsza.
    Ale do rzeczy ten laser kupuję się do konkretnego napędu? I czy da się sprawdzić czy to napewno laser? Czy może cały napęd jest lipny.
    Od czego się ten laser mógł zepsuć? wcześniej wgrywałem inną przeróbkę i nie było problemu także lasera nie odłączałem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum