1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przerobieniem z iso na rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darekkk1993, Maj 14, 2015.

  1. darekkk1993

    darekkk1993 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam maly problem z przerobieniem z iso na rgh jak zaczynam wybierac obraz plyty to mi wyskakuje ze bład lokalizacji i nie moge przerobic pomocy bo juz niewiem co mam zrobic bt harline program mam iso2god
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    zobacz w właściwościach iso czy nie jest tylko do odczytu
     
  4. darekkk1993

    darekkk1993 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    własnie nie ma nic zaznaczone ze tylko do odczytu moze niewiem co juz zrobic zeby to zadziałało
     
  5. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Tam w programie musisz zaznaczyc folder do ktorego ma Ci zgrywać pliki gry
     
  6. darekkk1993

    darekkk1993 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja juz wszystko mam zrobione do ktorego folderu ma mi zgrywac tylko chodzi mi o to ze wg obrazu plyty nie moze znalezc o to chodzi niewiem dlaczego
     
  7. darekkk1993

    darekkk1993 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 14, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam jeszcze jedno pytanie w sparawie rgh/jtag czym to sie rozni to jest to ze jtag to jest obraz plyty i trzeba to rozpakowywac itp programem speceialnym a rgh to sa pliki data itp po sciagnieciu gry
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jtag to przeróbka i rgh to tez przeróbka konsoli. Można powiedzieć ze obie działają tak samo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum