1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przeróbką LT 3.0 - reset konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patrick94, Listopad 11, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. patrick94

    patrick94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Witam. Znajomy przerabia mi konsolę, twierdzi , że przerobił już nie jedną i nie miał problemu nigdy... ale jakoś z moją konsolą nie idzie..


    Moja konsola miała wgraną przeróbkę LT 3.0 lecz gdy wsadziłem fife 12 to niestety zaktualizował się dash i przeróbka poszła.. więc dałem owemu znajomemu konsolę do przeróbki i zaczęły się problemy.. twierdzi, że po przerobieniu gry działały ale gdy zresetował tylko konsolę to przeróbka się jak by usuwała.. stwierdził , że napęd jest uszkodzony bo z innym napędem ponoć wszystko było ok. Więc zakupił nowy napęd.. i pojawił się inny problem gdyż podczas przeróbki wgrał ponoć najnowszego dasha i gdy wgrał lt 3.0 to konsola się resetuje czy też zawiesza... ale twierdzi , że jak wgrał LT 2.0 to jest wszystko dobrze.. Pytanie brzmi co jest nie tak ? czy on może źle przerobił czy też może zapomniał o czymś.. czy po prostu ściemnia. Proszę o pomoc. z Poważaniem Patryk.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Coś mi tu nie pasuje. Jak dash z Fify miałby usunąć LT 3.0? W chwili obecnej nie ma dasha który by usuwał ten flash.
     
    1 osoba to lubi.
  4. patrick94

    patrick94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Szczerze to pewny nie jestem czy to była LT 3.0 bo konsole odkupiłem od znajomego.. ale prawdopodobnie tak .. aa przepraszam pomyliłem się co do fify :) to fifa 12 usunęła LT.30 zresztą tak samo stało się innemu koledze który też miał prawdopodobnie lt 3.0 i i gdy włożył fife to zaczęły mu się aktualizacje robić i fru..

    W każdym bądź razie nie dało się grać na piratach ale dało się grać na oryginałach... Ale nie to jest główną zagadką..
     
  5. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Na bank nie miałeś LT 3.0.....
    Daj do kogoś z forum konsolkę niech Ci wrzuci LT.
    Bo coś czuję że ten twój kolega słaby jest w temacie.


    Pozdro !
     
    1 osoba to lubi.
  6. patrick94

    patrick94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Z deczka popełniłem błąd bo zapłaciłem za nowy napęd a coś czuje, że był dobry.. a ile Panowie z forum się cenią za taką usługę ? I czy jest ktoś z okolic Tychów.

    No to w takim razie jeżeli był ten LT 2.0 i jak wgrywa LT 3.0 to co może być przyczyną tych restartów albo zacięć się konsoli ? Bo powiedzieć, że e dobra daj komś innemu czy coś to łatwo powiedzieć ale chciałbym znać przyczynę.
     
  7. patrick94

    patrick94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Witam, dowiedziałem się więcej szczegółów, mianowicie dash jest najnowszy wgrany i jest zrobione lt 3.0 i podczas ładowania gry konsola się zawiesza. Gryktóre były "wkładane" był zarówno na XGD3 jak i XGD2. Aha dodam, że dzieje się tak na oby dwóch napędach czyli hitachi i lite-on.
     
  8. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jak dla mnie to twój kolega raczej zaszkodził niż pomogł. Oddaj konsole w dobre ręcę, może coś na to poradzi. Konsola sama z siebie nie powinna się zawieszać. Na oryginałach nie masz problemów?
     
  9. patrick94

    patrick94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Muszę to sprawdzić, i na LT 2.0 o dziwo wszystko dobrze działa.. kolega przerabiał w tym czasie inną konsolę i wszystko działa,...
     
  10. dawidc6

    dawidc6 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    Boże oddaj komuś innemu kto ma bardziej obcykany temat bo widać że twój kolega nie jest profesjonalistą
     
  11. patrick94

    patrick94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Jak pisałem wcześniej taka odpowiedź mnie nie satysfakcjonuję i proszę nie spamować takimi wypowiedziami...

    Co do specjalisty to już znalazłem w moim mieście ale obecnie jestem spłukany..
     
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    to sprzedaj napęd. nie potrzeba więcej wypowiedzi, Twój kolega to partacz i naciągnął Cię na dodatkowe koszta - skoro schrzanił to niech oddaje pieniądze i działający napęd bo jestem przekonany że tamten napęd był sprawny.
    Nowy napęd sprzedaj i wyślij do sprawdzonej osoby
    po krótce powiem tak:
    1. Jeśli miałeś LT 3.0 to niepotrzebnie zanosiłeś bo nie ma nowszej wersji LT
    2. Nawet jeśli to było LT 3.0 to Fifa nie mogła usunąć przeróbki
    3. Dodaj/szukaj ogłoszenia w dziale Giełda > USŁUGI i tam szukaj odpowiedzi na temat kosztów, różni fachowcy różnie się cenią.
    Jeśli masz klucz napędu i jesteś w miarę ogarnięty to sam to zrobisz w warunkach domowych.
    Oby więcej takich pseudofachowców jak Twój kolega, prawdziwi specjaliści z tego forum przynajmniej mają zarobek...
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum