1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przeróbką LT+ SLIM???Proszę o pomo!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WULKAN13, Marzec 8, 2011.

  1. WULKAN13

    WULKAN13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    dąbrowa górnicza
    Witam!
    Mam po raz kolejny PROBLEM z przeróbką LT+ juz kiedyś pisałem o tym na forum ale nie mogę tego odnależć!Posiadam xboxa slim.Mam parę pytań odnośnie tej przeróbki tylko prosiłbym kogoś mądrego o poradę!!!A więc po przerobieniu konsoli po 2 tygodniach zaczoł występować problem w postaci nie czytania rzadnej gry i co troche wyskakiwał mi BŁĄD E64 LUB E65 lecz po odłączeniu konsoli z zasilania po 30 min broblem ustępował i raz czytało raz nie.Więc zawiozłem pacjentowi który to przerabiał i stwierdził że to wina napedu wymienił go i problem ustał.Po niecałych 2 miesiącach(aktualnie) znów powstał problem od jakiegoś czasu przy załączaniu konsoli czerwona dioda i błąd E64??najpierw raz na jakiś czas a dziś wogule problem z uruchomieniem błąd i h.. .Kiedyś ktoś mi napisł że winą najprawdopodobniej jest tasma wychodząca z x do napędu na zawnątrz?czy to jets możliwe!!!Bo dzwoniąc dzis do gościa mówi mi że mam pecha do napedów i znowu napęd padł?!Mam go na gwarancji więc mi to lata ale wydaje mi się że to nie jest wina tego napedu!!!Jeszcze jedno po odłączeniu tego napedu od taśmy xbox wchodzi w menu bez problemu!!!Doradzcie mi co w tej sytuacji żeby wykluczyć czy koleś ma rację czy jest jakaś inna przyczyna.

    Mam jeszcze jedną prośbe Czy ktoś się oriętuje co oznacza E64,E65 bo nigdzie nie moge o tym nic poczytać i czy którys z forumowiczów ma jakieś problemy ze swoim slimem po takiej przeróbce?!

    Z GÓRY DZIĘKUJE. :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    E64: DVD Drive Error.... Błąd napędu DVD - występuje gdy firmware jest uszkodzony, błędny
    E65: DVD Drive Error.... Błąd napędu DVD - występuje gdy firmware jest uszkodzony. Może występować również gdy tacka od napędu nie zamknęła się całkowicie.
    A jaką masz wersje dasha w konsoli ??
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Znana przypadlosc w slimach. Jaki masz dash? Najnowszy blokuje wymieniane napedy

    Sent from my Milestone using Tapatalk
     
  5. WULKAN13

    WULKAN13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    dąbrowa górnicza
    co oznacza ten firmwer??co do tego dasza to ci powiem że niewiem jaki jest?a jak to idzie sprawdzić?DATA PRODUKCJI X boxa 2010 06 06 !!!może to coś pomoże??
     
  6. 0364

    0364 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Firmware-oprogramowanie napędu
     
  7. WULKAN13

    WULKAN13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    dąbrowa górnicza
    to nie wiem zabardzo jakie jest?a ten dash?co oznacza?!
     
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    dasha sprawdzasz w xbox /menu/ustawienia/system - jak masz 12625
    to już po "ptokach" i kasa za przeróbkę slima poszła w błoto ,ale
    już niedługo ma być nowy flash ...

    dash to dashboard system xboxa ,po kazdej aktualizacji sie zmienia
     
  9. WULKAN13

    WULKAN13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    dąbrowa górnicza
    cze Qazi czy z tym daszem to o to chodzi D:2.012611.0!!!z góry dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum