1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przeróbką napędu Hitachi GDR 3120L rev.78

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kucharchuck, Sierpień 14, 2011.

  1. kucharchuck

    kucharchuck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Mam problem z flashem w/w napędu. Konsola jest z końca 2006 roku , już po jednym rrodzie. Wiem ,że nie uciągnie za długo ale to nie ważne. Do rzeczy.
    Problem tkwi w wykryciu napędu w junggle flasher. Niby pokazuje się dokładny model napędu ,mogę zrobić dump ale nie pokazuje mi się nic w Port Properties. Okienko jest puste , jest napisane "vendor : not detected"
    Mam do wyboru 2 porty I/O , żaden nie wykrywa napędu. Wprowadzam go w MODE B przez junggle , windows wykrywa napęd ,pokazuje się model, ale nadal nic sie nie wyświetla w Port properties. Nie wiem w czym leży problem.
    Moja płyta główna to ASUS P5Q socket 775, Windows 7 64bit. Kosola z tego co wyczytałem w junggle ma wgrane już iXtreme 1.51. Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuje ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kucharchuck

    kucharchuck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dodam jeszcze , że mam dyski w RAID
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. kucharchuck

    kucharchuck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam system na Raid'zie. Musze go wyłączać?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ta

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  7. kucharchuck

    kucharchuck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Trochę dziwny ten program, skoro Windows mi widzi napęd a program ma problem ze 100% wykryciem...
     
  8. kucharchuck

    kucharchuck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra, wyłaczyłem raid, aktualizowałem xboxa do 1.91 ,a zaktualizował sie do 1.1
    Przeczytałem że to może być przez to ,że mam starego dasha ,to zrobiłem aktualke do najnowszego. Wszystko poszło jak po maśle, tylko teraz mój komputer nie widzi napędu. W biosie jest widoczny ,ale windows go nie wykrywa. W czym może tkwić problem?
     
  9. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  10. kucharchuck

    kucharchuck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystko juz niby dziala. Podlaczylem sie do live i tez ok. Niepokoji mnie tylko fakt, ze w junggle zamiast lt 1.9 wyswietla mi 1.1 ... probowalem wgrac nowy dash
    I od nowa flashowac ale ciagle wyswietlla 1.1 . Dziwne troche, tymbafdziej ze mam 100 % pewnosc ze wgrywam lt 1.9

    Sent from my HTC using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum