1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Przeróbką, Nic nie Chodzi ;/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pnwelo, Listopad 22, 2010.

  1. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    Witam, mam taki problem. dałem x do przerobki ( Napęd Samsung ), po odbiorze konosoli zagrałem w 4 gry starsze jak GTA IV, Assasin Creed 2, na drugi wyapalam fife , i zamiast zagrać w gre pisze mi Otwórz DVD, myslalem ze zle gre nagrałem wiec postawnowilem odpalic inne gry odpala oryginalnego Grida i Codmw2 i gre raz wykrywa raz nie, raz sobie pogram np 1 wyscig i zachwile wywala zebym przeczyscil plytke i odnowa wlonczyl konsole.
    Wiec postanowilem wybrac sie tam gdzie przerabialem, a tam dostaje odpowiedz ze mialem wgrana aktualizacje Kinekta, i nic sie nie da zrobic trzeba czekac na jakiegos Firewalla,
    Dodam że wspomniane wczesniej Gta itd. juz wogule tak samo nie odpala, teraz jak to mozliwe ze wgralo mi jakas aktualizacje Kinekta skoro stare gry nie posiadaja takich aktualizacjii, czy podczas przerobienia moglo do tego dojsc, i dlaczego przez tego kinekta zadna gra nie chce mi chodzic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Panowie z "serwisu" po prostu swiruja jarzebine:) na dashu od kinnecta poki co nie dzialaja tylko tytuly ktore ukazaly sie w ostatnim czasie, np Assassin BH, NFS HP czy FABLE 3. Chlopaki cos skopali i proboja sie od tego wywinac:)
     
  4. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmmm u mnie to kiedyś było tak że musiałem go podpiąć do neta i zaktualizować dasha i wtedy śmigały gry, no ale teraz NIE polecam aktualizować bo jest ten zrypany dash co flaguje konsole czy coś tam ;p
     
  5. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    No dokładnie , na dashu nie beda chodziły tylko gry które mają ap 2.5 , a jeśli odpalisz to oflaguje ci konsolę , musieli coś zwalić i nie chcą się przyznać . Gadaj , gadaj , gadaj z nimi ....
     
  6. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    no dodam że mam czekać jakieś 1 do 1,5 tyg. bo mają wersje Beta jakiegoś Firewall do tego Kinekt ? a jeżeli chodzi o internet to problem mam w tym że jak podłanczam Lan do X i wpisuje Ip takie samo i Dns jakie mam na kompie to przestaje testowac w polowie i wyskakuje ze błąd DNS, a przeciez mi komp smiga na tym Dns normalnie, a jak dam zeby samo automatycznie wykryło to wogule błąd wyskakuje
     
  7. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
  8. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    no przed przerobieniem X gry oryginalne chodziły na XBL też grałem, po przeróbce się tak zaczeło, wiekszosc nie przerobionych gier jak wsadzam to pisze mi Otwórz DVD, a oryginalne to wywala błąd żeby przeczyścić gre ścierką, a o skoiowaniu na dysk to juz wogule moge zapomnąć bo też wyskakuje żeby przeczyścić :/ :/ :/




    dlatego myśle czy wgranie jakiegoś dasha czy coś by nie pomogło :/
     
  9. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Czyli oni raczej coś spieprzyli i teraz się nie chcą przyznać
     
  10. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    dobra do zamkniecia.

    Trzeba Dvdrom Przevczyscic a jak nie pojdzie to nowy napęd
     
  11. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  12. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    o Jezu chodzilo mu o firmware... mi kiedys xbox nie czytal plyt prawie w ogole, moze 1 na 50 prob. oddalem do przeczyszczenia konsole i wszystko dzialalo
     
Wczytywanie...

Poleć forum