1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przeróbką Phat, LiteOn 74850C

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Banana96, Lipiec 20, 2011.

  1. Banana96

    Banana96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Mam problem, bo jungleflasher nie chce mi działać. Włącza się, wszystko jest ok do czasu zapisania przeróbki do flasha. Ostatnie komunikaty:


    Sending Chip Erase to Port 0x9000
    Writing target buffer to flash
    Writing Bank 0: .

    ...i na tym się kończy. Program jest gotów do działania, jakby nie dostał polecenia zapisania flasha. Robię na Win7 x64.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
    Zobacz czy przypadkiem w tym momencie w którym przerywa, napęd nie stracił zasilania. Ściągnij najnowszego JungleFlashera. Możesz też spróbować na dosflash.
    Na czas flashowania usuń c:\Windows\System 32\Drivers\viamraid.sys
     
  4. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    zły dział, poza tym nie jesteś Świeżakiem...
     
  5. Banana96

    Banana96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    JF mam najnowszy, viamraid.sys nie mam w ogóle. Lampka na xboxie miga, a sam xklocek wyłącza się jakieś 6-10 sekund.
     
  6. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Użyj dosflash 1.8 świetnie współpracuje z tym napędem. Zrób ERASE i wgraj pójdzie jak z płatka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum