1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przeróbką

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hesz, Kwiecień 1, 2012.

  1. hesz

    hesz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż, kupiłem przerobionego xboxa 360 (falcon), ma on NAJPRAWDOPODOBNIEJ (poprzedni właściciel nie był pewny >.<) wgrane LT 2.0. Pościągałem trochę gier, powypalałem- i tu zaczyna się problem. Na pierwszy ogień poszedł Batman:ac, udało się wypalić za drugim razem (za pierwszym dałem overburn więc nic dziwnego), potem castlevania: LoS, żadnych problemów. Ale poza tymi dwoma tytułami nic innego nie chce działać. ACV zacina się na głównym menu, fable 3 - disk not supported, to samo z kingdoms of amalur (tyle że przy tym po sprawdzeniu abgx360 wyskoczyło że ma uszkodzone crc). Wypalałem zgodnie z poradnikiem na tym forum. Jakieś pomysły co zrobić?
    I jeszcze jedno- co zrobić żeby chodziły gry z xbg3 (batman ac niby jest na xbg3, ale żadna inna gra xbg3 niespecjalnie ma ochotę działać).
    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. msFormat

    msFormat XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    474
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
  4. hesz

    hesz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy do wgrania lt 3.0 potrzeba coś kupować? Na tutorialach widziałem, że używali czegoś do zasilania napędu, ale nie mam zamiaru dawac za to 200 jak xboxa za 400 kupilem. Zapomniałem dodać, że z gier z xgb3 działa mi jeszcze mw3, bf3 i dead island (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ;s).
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeśli masz klucz napędu albo ofw (od osoby która ci to ostatnio przerabiała) to poradzisz sobie bez żadnego dodatkowego sprzętum, wystarczy komp i kompatybilny w nim kontroler sata.
    Jeśli nie masz klucza napedu to potrzebujesz PMT PROBE, można zrobić samemu. Na allegro takie były po 40 zl
     
Wczytywanie...

Poleć forum