1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przeróbką

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez paolox5, Kwiecień 24, 2012.

  1. paolox5

    paolox5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Zainstalowałem ostatnio na moim xbox'sie orginalną WWE 12.Gra potrzebowała jakiejś aktualizacji to ją zainstalowałem.Później chciałem zagrać na piratce,to nie chciała się odtwożyć.Czy usunęła mi się przeróbka,jeśli tak to czy mogę przerobić go ponownie?Moja przeróbka to prawdopodobnie iXtreme 1.6.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    1. tak nowa deska przywróciła ci oryginalne FW napędu.
    2. tak możesz ponownie wgrać FW z nowym LT+3.0
     
  4. paolox5

    paolox5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno pytanie.Czy mogę przerobić xboxa samodzielnie (i jak to mogę zrobić) czy lepiej zgłosić się do fachowca?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. Gratak

    Gratak Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli pytasz to lepiej daj to komuś do zrobienia :) (bez urazy oczywiście - dobra rada tylko :))

    A tak na marginesie jak poczytasz to sam zrobisz, pytanie czy jest sens ryzykować i kombinować za 30 zł.
     
  7. paolox5

    paolox5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. paolox5

    paolox5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy mógłbym tego xbox'a podłonczyć do internetu czy dostane bana?
     
  9. Kakira

    Kakira Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Skoro grasz na orginał, nie dostaniesz bana.

    (Wysłane z Multipad GT-6200 Samsung Galaxy Tab Plus 7.0 GSM Mobile - Tapatalk)
     
  10. paolox5

    paolox5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha czyli jak gram na orginałach to bana nie dostane.Dzięki!
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nawet jeśli grasz na oryginałach, to możesz dostać bana.
     
Wczytywanie...

Poleć forum