1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przesyłaniem filmów na Youtube

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mnih, Maj 31, 2011.

  1. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    witam, od razu powiem, że wujek google zawiódł. Skleiłem filmik w formacie mp4, ważący około 100 mb, i trwający 3,5 min, przesyła się na youtube w całości, jednak przetwarzanie albo w ogóle się nie włącza, albo się zacina na 95%. Wysyłałem go dzisiaj o 8 razy, ani razu przetwarzanie nie doszło do końca, na 2 z ośmiu prób było widac miniaturkę filmu, a przy pozostałych nic. Konwertowałem na wiele formatów i wieloma kodekami, nic to nie daje. Spróbowałem przesłac film, który jest już u mnie na kanale, również się nie chciał przetworzyc. Używam Mozilli, wysłałem na YT już kilkadziesiąt filmów, za każdym razem szło bezproblemowo, a tu dzisiaj taka lipa. Może ktoś mi pomóc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Może wirus? :p Sprawdź sobie kompa jakimś SrAvastem czy innym... Po drugie primo to jaki format dźwięku masz w tym filmie?
     
  4. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    format dźwięku to mp3, konwertowałem na aac i bez zmian. nie, to nie wirus, ponieważ przesyłałem z lapka siostry i to samo :)
     
  5. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Ja też tak czasami miałem na linuchu. Może wina leży po stronie YT ?
     
  6. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    mam nadzieję... będę próbował co jakiś czas wysyłac... przed chwilą 9 próba zakończyła się niepowodzeniem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum