1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z przyciskiem START na padzie w niektórych grach

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Yarkezy, Wrzesień 2, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Witam, mam problem tego rodzaju iż nie działa mi jak teraz zauważyłem w grze Diablo III przycisk START, jak gram na splicie to pad drugi może nacisnąć start. Miałem tak również z FUSE a tak to może nie zwróciłem uwagi. Najgorsze jednak jest to że ten przycisk działa normalnie jak jestem na przykład w F3 albo Forza 4. Co może być tego przyczyną ? Pad działa prawidłowo ale nie we wszystkich grach ? Z czymś takim się nie spotkałem jeszcze.

    Nie wiedziałem gdzie zadać to pytanie mam nadzieje że wybrałem dobry temat ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    ja ci nie pomoge, ale mogę dodać, że bywa iż w RDR mi start działa z opóźnieniem, bądź czasem nie reaguje. musze kilka razy wdusić, by zatrybiło. w innych grach tego nie miewam. no, to tyle. ;) (Slimka, RGH)
     
  4. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    A sprawdze z ciekawości jak nie zapomne ; ). Mam nadzieje że w jakiś sposób zadziała. Ździwiłem się troche jak w Diablo nie mogłem spauzować gry :D
     
  5. Ryba

    Ryba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam ten sam problem ale u mnie przycisk start nie działa tylko w Diablo mam nadzieje ze komuś uda się rozwiązać ten problem bo ciągłe przełączanie pada nie jest męczące. Konsola to Jasper Fat 16mb NAND RGH dash najnowszy Diablo ma załączony title udate ver 2 bez TU przycisk tez nie działa :( Dodam jeszcze ze grę wgrywałem zarówno z exiso jak iso2god efekt jest ten sam
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Na RGH trzeba wyłączyć opcję robienia screenshotów w ustawieniach LINKa (w fsd)
    po jej wyłączeniu przycisk START działa normalnie.
     
    6 użytkowników lubi ten post.
  7. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Dziękóweczka zonki wszystko już śmiga ;). Można zamknąć !
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum