1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z przyciskiem zmiana ustawien

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Deesu, Grudzień 11, 2013.

  1. Deesu

    Deesu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Witam mam problem z przyciskiem start na padzie który nie działa i tu moje pytanie czy gdzieś w ustawieniach konsoli idzie zmienić ustawienia przycisków na padzie by np. start zamienić na rt albo inny przycisk ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie ma..
    Dlaczego START nie działa ?? Może rozkręć pada i zobacz co jest grane ..
     
  4. Deesu

    Deesu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ostrzeszów
    rozkręcałem i czyściłem płytkę ale to nic nie dało dalej start nie działa ;/ a na płytce nic nie widać by było coś uszkodzone ;/

    EDIT:

    mam jeszcze takie pytanie czym najlepiej przeczyścić płytkę ??

    Edytuj posty - nie pisz jeden po drugim - #Jabar
     
  5. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Rozbierz pada w miejsce przycisku start przyloz jakis inny przycisk i zobacz czy zadziala...byc moze starla sie sie warstwa grafitowa (chyba tam jest grafit;)) na przycisku i nie przewodzi pradu co jest rownoznaczne z tym ze nie zwiera blaszek na plytce...
     
  6. Deesu

    Deesu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ostrzeszów
    sprawdzałem tym sposobem ale to nic nie daje
     
Wczytywanie...

Poleć forum