1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.
  2. Zamknij zawiadomienie

problem z przyciskiem zmiana ustawien

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Deesu, Grudzień 11, 2013.

  1. Deesu

    Deesu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ostrzeszów
    Witam mam problem z przyciskiem start na padzie który nie działa i tu moje pytanie czy gdzieś w ustawieniach konsoli idzie zmienić ustawienia przycisków na padzie by np. start zamienić na rt albo inny przycisk ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie ma..
    Dlaczego START nie działa ?? Może rozkręć pada i zobacz co jest grane ..
     
  4. Deesu

    Deesu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ostrzeszów
    rozkręcałem i czyściłem płytkę ale to nic nie dało dalej start nie działa ;/ a na płytce nic nie widać by było coś uszkodzone ;/

    EDIT:

    mam jeszcze takie pytanie czym najlepiej przeczyścić płytkę ??

    Edytuj posty - nie pisz jeden po drugim - #Jabar
     
  5. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Rozbierz pada w miejsce przycisku start przyloz jakis inny przycisk i zobacz czy zadziala...byc moze starla sie sie warstwa grafitowa (chyba tam jest grafit;)) na przycisku i nie przewodzi pradu co jest rownoznaczne z tym ze nie zwiera blaszek na plytce...
     
  6. Deesu

    Deesu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ostrzeszów
    sprawdzałem tym sposobem ale to nic nie daje
     

Wczytywanie...

Poleć forum