1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Red Dead Redemption

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SquBanys, Sierpień 4, 2013.

  1. SquBanys

    SquBanys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema mam mały problem z grą podaną w temacie. Ostatnio znalazłem książeczkę z CD-Action z Easter Eggami i miałem zamiar sprawdzić taki na moim xboxie 360 :) Jeśli chodzi o easter egg to ten w Tumbleweed. Problem jest taki - jestem w dolnej części mapy (Hiszpańska część) i chce na górę się przenieść więc wsiadam na konia i jadę przez tory, i tu pojawia się problem lecz nie zawsze na torach, mój koń nagle staje kamera się oddala i znów przybliża a mój koń jakby miał lagi "leci" do przodu i nagle staje. Jak nie mogłem zejść to zabiłem konia i spadam (jestem w powietrzu nad wodą) tylko że ja spadam cały czas i nie zabijam się. Dobra no to załadować save od początku bo może jest jakiś problem - to wbijam w menu i kolejny problem, nie ma guzików ! Dobra zapamiętałem który guzik to przesunąłem na odpowiedni i ładuje save (okno z save'ami się nie pokazało - czyli na "czuja") a save się nie ładuje. Proszę o pomoc bo kiedyś tak nie było. Jeśli chodzi o płytę to nie uszkodzona a wręcz idealna, a xbox nie szwankuje chyba że można zaliczyć to że jak lekko się go poruszy to rysuje płytę (tak się stało z moją Fifą 13 :/ ) a tak to nic. Jeżeli to też ważne to nie jest przerobiony (kiedyś był ale mój mądry brat zainstalował aktualizację).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Nie no przepraszam ze pisze nie na temat ale musze zwrócić uwage - "Hiszpańskiej części" ?!
    Od kiedy hiszpania znajduje sie kolo USA?

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  4. SquBanys

    SquBanys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie bij mnie za błędy bo dawno nie grałem :D Dla mnie to część hiszpańska nie wiem jak to mam nazwać bo tam są miasta z taką nazwą typu Escalera czy Punto Orgullo.
     
  5. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ale to nie chodzi o gre ale o podstawowa geografię ; hiszpania jest w Europie a to statystycznie daleko od Ameryki Północnej

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
    1 osoba to lubi.
  6. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    yyy.. meksyk ? a masz tą gre zainstalowaną na dysk?
     
  7. SquBanys

    SquBanys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie nie mam. Jeśli potrzeba mogę nagrać film jak to się dzieje i wrzucić na hosting. I spróbuje zainstalować na dysk :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum