1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Red Dead Redemption

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kmg.al, Lipiec 1, 2011.

  1. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Witam, mam problem z multi w tej grze. Gdy chcę się połączyć do Free Roam, po pewnym czasie wyskakuje mi komunikać że nie można tego dokonać gdyż moje połączenie jest słabe albo coś (ang. You were removed from your session and returned to Free Roam due to connection issues with other players.) Macie jakieś rozwiązania? Stawiam dziękuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maniaczek

    Maniaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem z NAT albo miałeś akurat za duży ping.
     
  4. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Pingu duzego nie mam (łącze 4mb), a pomoże ktoś z tym NATem ?
     
  5. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    jedyna mozliwosc : lepszy net . Tez tak mam i to czesto
     
  6. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    A nie da rady jakoś tego naprawić? Bo netu zmieniał nie bede
     
  7. kuc4pa

    kuc4pa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi tak wyskakuje jak akurat ściągam.
     
  8. Tallkido

    Tallkido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York City
    A jaki masz nat ?
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Szybkość lacza nie ma nic do pingu, lacze moze byc szybkie, a pingi miec wysokie
    W jaki sposob laczysz sie z internetem, masz router czy jak ?
     
  10. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Problem z nat na 100%. Jeśli masz router to wejdz na niego i odblokuj porty.
     
  11. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Ping mam w okolicach 20ms (sprawdzane na speedtest.pl) NAT mam średni (to jest problem), a jakie porty odblokować i jak na routerze linksys WRt54GC?
     
  12. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Masz zewnetrze ip ?
    Nie mam pewnosci ale do RDR potrzeba tylko przekierowanie portow z XBL czyli 88 tcp i 3074 tcp/udp
     
  13. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Nie wiem co masz na myśli mówiac zewnątrzne IP bo sie w tym nie orientuje. Za grzyba nie moge rozgrysc menu mojego routera, zaraz zapodam screeny to powiecie co mam gdzie wpisac.
    ImageShack Album - 2 images to sa screeny
     
  14. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Od kogo masz neta co ci do domu przychodzi, kabel sieciowy, kablowka, telefon ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum