1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z regionem gry jak przekonwertować na Pal

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez b1joooker, Grudzień 20, 2010.

  1. b1joooker

    b1joooker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !

    Posiadam gre w systemie jak Mniemam NTSC ponieważ wyskakuje Mi Błąd Regionu itp.itd standardowy błąd i teraz pytanie jak przekonwertować ją na Pal gra z jaką Mam kłopot to Need 4 Speed Hot Pursuit 2 i jak dokładnie sprawdzić czy napewno jest to NTSC czytałem proadnik o konwertowaniu ale dotyczy On tylko starszych gier więc myślę że napsiałem temat w dobrym miejscu .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    przeskanuj obraz abgxem i bedziesz mial informacje w jakim systemie jest gra. jesli w ntsc to nic nie zrobisz, nie da sie przekonwertowac na pal lub region free.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. b1joooker

    b1joooker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Abgx pokazał Region Code : 0x0000FDFF
    NTSC/J <Excludes China>
    NTSC/U


    To oznacza że lipa i nie da się nic z tym zrobić ???
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie da sie nic zrobic.
    Musisz sciagnac wersje PAL.
     
  7. b1joooker

    b1joooker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jest jakaś przeróbka do konsolki żeby czytała wszelkie wersje i pal i ntsc i wszystkie inne ???
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jest - freeboot

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  9. b1joooker

    b1joooker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam znowu mały kłopot ma ta samą grę wersjii Pal i po nagraniu podczas próby włączenia piszę że nie można odczytac czy błąd płyty a gra się zaisntalowała w 1000% poprawnie nie może sie załączyć moja konsolka to xbox 360 elite data produkcjii 12.2010 z tego co wiem najnowszy jasper i napęd liteon a i ixtreme mam chyba jakies stare bo musze przed każdą kopia zapasową wkłądac taką płytkę włąnczać i dopiero kopie zapasową .
     
  10. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam taki sam problem z Assasinem Creed Brotherhood. Kolega z forum podpowiedzial mi ze mam zrobić Re-Flash napędu z Ixtreme Lt 1.2 Do LT+.
    Później muszę aktualizować konsolke i powinna śmigać
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zeby gra dzialala musisz miec LT+
     
Wczytywanie...

Poleć forum