1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z regionem HELP!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez burgerking, Styczeń 15, 2010.

  1. burgerking

    burgerking Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    JG
    Witam, mam taki problem sciagnałem gre Forza 3 PAL i po włozeniu do konsoli wyswietla sie komunikat,ze kod regionu plyty jest nieprawidlowy, w agbx tez pisze ze jest PAL, grałem wczesniej na tej konsoli gry w PAL i normalnie chodzily, moja konsola to premium 20GB hitachi z ixtreme 1.51 moze ktos wie czy da sie to jakos naprawic??? bo sciagalem ta gre non stop tydzien i troche sie wkurze jak bede musial sciagac znowu w wersji region free.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Skąd masz konsolę?
    Może tamte gry akurat byłe RgFree, a konsolę masz NTSC??
     
  4. burgerking

    burgerking Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    JG
    Konsole kupiłem na allegro, grałem w na niej w oryginala Call Of Duty 4 PAL i pare innych kopii zapasowych w PAL'u. Chyba nic nie zrobie bo widze ze regionu ISO nie da sie zmienic wiec chyba pozostaje mi czekanie na RF.
     
  5. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    A masz pudełko czy coś od konsoli?? Upewnij się czy jest NTSC czy PAL, bo może akurat tak jak mówiłem np. COD 4 mógł być RF.
     
  6. qatroo

    qatroo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Możesz napisać do sprzedawcy czy to na allegro czy w jakimś sklepie i się zapytać lub zobaczyć na pudełku. A jeśli to nie wypali to jeśli ściągałeś inne gry a nie czyściłeś historii to odtwórz stronę na której miałeś linki i tam powinno pisać. Jeżeli to by była gra np PAL i chodziła na twojej konsoli to znaczy że forza jest NTSC - lub na odwrót
     
  7. burgerking

    burgerking Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    JG
    Napisałem do sprzedawcy bo pudełka do konsoli nie posiadam, COD był PAL bo był to oryginał i pisało wyraźnie i Forza tez PAL bo sprawdzałem na torrencie i w abgx'ie.
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Cod4 byl w RF


    Co do Forzy-albo ktos wala wkreca ze to PAL(no ale abgx...?) albo masz konsole NTSC .
     
Wczytywanie...

Poleć forum