1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Rejestracja do Xbox Live ... Pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez deszczu, Grudzień 28, 2009.

  1. deszczu

    deszczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Mam Problem z Konsola ... Pomocy !!

    Witam , mam maly problem. Dzis chcialem sie zarejestrowac do uslugi xbox live. Wszystko dzialalo dobrze to pewnego momentu , podczas akceptacji regulaminu Microsoftu konsola sie wiesza , nic sie nie dzieje ... i nie wiem co zrobic , konsola jest nowa i nie jest przerobiona wiec nie wiem gdzie moze byc problem ... Prosze o pomoc !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Bez urazy : a czytać umiesz ? Poniżej masz post na ten temat a jak trochę poszukasz to znajdziesz kilkanaście .
     
  4. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hmmm moze jakis blad konsoli ... ale zobacz masz ixtreme 1.5 wiec i tak jak ci sie uda polaczyc to dostaniesz bana
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Prawdopodobnie w konsoli nie zmieniłeś ustawień regionalnych na inne niż Polska ( zmień na np. UK lub USA ) powinno pomóc , poza tym jeśli masz przeróbkę to licz się z banem . O ile już go nie masz i stąd problem z połączeniem .
     
  6. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ej maclogan przeciez jak by mial zle ustawienia regionlne to by mu komunikat jakis wyskoczyl a mu sie konsola wylacza wiec to nie jest wina regionu
     
  7. deszczu

    deszczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Konsola nie jest przerobiona , dostalem ja na swieta i uzywam jej od kilku dni , jesli chodzi o ustawienia regionalne to mam Stany Zjednoczone ... Dokladnie to wyglada tak ze naciskam "akceptuje regulamin" i sie wszystko wiesza , musze wylaczyc konsole i wlaczyc od nowa zeby cos zrobic
     
  8. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    bardzo proste oddaj konsole na gwarancje moze sie przegrzewa
     
  9. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    chociaz watpie bo gry ci dzialaja dobrze ??
     
  10. deszczu

    deszczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Tak wszystkie dobrze dzialaja , nie ma zadnych problemow , konsola tez nie chodzi glosno , wszystko jest tak jak po odpakowaniu.
     
  11. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    poczytaj w necie bo na infolini cie skasuja ze xbl nie ma w polsce i rejestracja jest nie dozwolona
     
  12. deszczu

    deszczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Ale moge zadzwonic bo mieszkam w Holandii i konsola zostala tez tutaj kupiona , wiec moze mi w czyms pomoga
     
  13. deszczu

    deszczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Nie wiem kurde co moze byc ... szukam ale nic na temat nie moge znalezc ...
     
  14. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie jestem pewien ale sprawdż , jeśli mieszkasz w Holandii czy przypadkiem nie musisz zmieniać kraju , bo może LIVE jest dozwolony w Holandii .
     
  15. deszczu

    deszczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    ok sprawdze i napisze czy podzialalo
     
  16. deszczu

    deszczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    niestety nic to nie daje , naciskam "akceptuje regulamin" i konsola sie wiesza...
     
  17. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To mi wygląda na jakiś błąd "wewnątrzkonsolowy"
     
  18. deszczu

    deszczu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Juz dziala wszystko , napisalem Email do Microsoftu i poradzili co mam zrobic :) dzieki za pomoc , pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum