1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z rejestracja na XBL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sniperx, Luty 3, 2010.

  1. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    El0
    Nie mogę się zarejestrować na XBL. Gdy dochodzę do tej umowy i daje Akceptuje to konsola się zawiesza co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. merchants

    merchants Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Napisz coś więcej o tym zawieszeniu ?
     
  4. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Konsola się zawiesza dziwne ??? Może z sprzętem coś nie tak albo z netem.
     
  5. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Można się zarejestrować na stronie normalnie przez Windowsa a potem odzyskać profil. Ja tak zrobiłem:)
     
  6. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Zrób tak jak kolega napisał tak jest najlepiej z poziomu komputera.
     
  7. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Tylko przez rejestracje przez kompa nie dostaniesz darmowego gold'a na miesiąc .
     
  8. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Co to jak ja to zrobiłem ?? Będzie Gold nawet z poziomu kompa jak zrobisz konto.
     
  9. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Pierwszy słyszę . Ale co tam spróbuj dużo nie tracisz ;]
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Może to głupie pytanie , ale wiesz , że w Polsce nie ma LIVE ? Jeśli nie to może problemem jet niezmieniony kraj ( z Polski na np. UK lub USA ) w ustawieniach regionalnych konsoli .
     
  11. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Jak zarejestrujesz się na komputerze to Golda nie dostaniesz, ale jeśli Ci na tym nie zależy to wejdź na Xbox.com i tam się zarejestruj.
     
  12. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    zmień region konsoli na UK, zrób gmaila z krajem ustawionym na UK (wtedy po @ będziesz miał googlemail.com, rejestruj się z poziomu konsoli, uzbrój się w cierpliwość, bo konsola się może nie zawiesza tylko masz słabe łącze. Jak tak postąpisz na pewno zadziała :D
     
  13. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Wczoraj konto zakładałem i był darmowy Gold a po drugie już założyłem około 10 kont i zawsze było darmowe Gold :) Wszystkie konta z poziomu kompana
    HotMail.

    Prawda tak jak napisał kolega zmień region na bank masz coś źle wpisane przy rejestracji.
     
  14. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Może masz na myśli grę przez kompa, bo tam jest ona darmowa nawet bez konta Gold.

    Poza tym to myślę że autor tematu nawet nie może zrobić konta, to jak ma mieć ustawione na Polskę? Niech już zrobi to konto na kompie i wtedy napisze czy coś to dało.
     
  15. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Nie na kompa konta, tylko konta na Xbox live o tym pisałem.
     
  16. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Nie jestem debilem i zmieniłem ustawienia regionalne na UK.
    Internet nie jest słaby, ponieważ widzę umowę i na routerze nie świecą się diodki(które sygnalizują że dane są wysyłane lub odbierane).

    PS Spróbuje zrobi przez kompa
     
  17. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    jak to nic nie zdziała to zostaje konto gmail na UK
     
Wczytywanie...

Poleć forum