1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z rejestracją na xbox live !!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kacyk9507, Październik 25, 2009.

  1. kacyk9507

    kacyk9507 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam wszystkich mam problem z rejestracją na Xbox live. O tuż to kiedy rejestruję się,wpisuje dane to przy pytaniu ''Tajne pytanie'' wyskakuje błąd ''Logowanie do usługi Xbox live jest obecnie niedostępne.Spróbuj ponownie później.Co mam zrobić abym się mógł zarejestrować do usługi Xbox live ???
    Z GÓRY DZIĘKI
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zmień region konsoli na kraj w którym jest live.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zmień ten region w ustawieniach konsoli jak coś ;)
     
  5. kacyk9507

    kacyk9507 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Ale jeszcze nie doszłem do tego ponieważ ''tajne pytanie'' jest przed tym.Co mam zrobić ???
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Po pierwsze doszedłeś a nie doszłeś

    Po drugie zmieniasz to w ustawieniu konsoli! czyli na początku jak odpalasz konsolę => ustawienia => zmieniasz region
     
  7. kacyk9507

    kacyk9507 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    ok już działa wielkie dzięki i sory za ortografię !!!
     
  8. Maciek757

    Maciek757 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok
    Ja ustawiłem na UK a pomimo to wyskakuje mi ten sam komunikat. i nie wiem co ma zakładanie 2 konta do regionu konsoli?
     
  9. spn83

    spn83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam wszystkich. mam poważny problem mam neta w dialogu i wszystko śmigało do puki nie podłączyłem rutera??? teraz nie chce się połączyć z livem?? pomocy
     
Wczytywanie...

Poleć forum