1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z rejestracją

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mayk3l, Kwiecień 30, 2010.

  1. Mayk3l

    Mayk3l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem

    Przy rejestracji do xbox live dochodzę do momentu gdzie trzeba wpisać pytanie specjalne ( te w razie utraty hasła ). W tym momencie wyskakuje mi coś w stylu: " Nie można teraz zalogować się do usługi xbox live ".

    Wcześniej ściągało aktualizację więc połączenie jest.

    Łącze się przez Liveboxa TP

    Ktoś pomoże ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotr Adamczyk

    Piotr Adamczyk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A wpisałeś pytanie specjalne ?
     
  4. Mayk3l

    Mayk3l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie. Jak dochodzę do tego kroku to wywala mnie do głównego menu.

    Jak daje test sieci to dochodzi mi do INTERNET - > XBOX LIVE ( na tym pasku ). I wyskakuje błąd ;(
     
  5. Didier

    Didier Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    włącz konfiguracje i wyłącz tv przez adsl
    moze pomoze ;]
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    A zmieniłeś kraj w ustawieniach na inny niż Polska np. UK lub USA ? No i chyba nie rejestrowałeś się wcześniej na xbox.com bo jeśli tak to z póżniejszą rejestracją na konsoli mogą być problemy ?
     
  7. Mayk3l

    Mayk3l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam wyłączone


    Ooooo ja nic nie robiłem

    Napisz proszę co i jak mam zrobić

    Bo właśnie czytałem że Xlive nie jest dostępne w Polsce ale jakimś cudem dużo ludzi tego używa. Możesz mi napisać jak tego używać tak żeby NIE DOSTAĆ BANA ?
    Gdzieś wyczytałem że podaje się fałszywy adres za granicą ale za to chyba mogą mnie zbanować no nie ?
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Podczas rejestracji w ustawieniach konsoli zmień kraj na UK ( lub inny gdzie dostępny jest XBL , Polska oczywiście odpada ) i zarejestruj się . Jeśli chodzi o adres to znajdz w google jakiś adres hotelu w Anglii ( lub innym kraju który wybrałeś ) i jego wpisz jako swoje dane . Bana za to nie dostaniesz więc bez obaw !
     
  9. Mayk3l

    Mayk3l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki

    Mam nadzieję, że CSI mnie szybko nie namierzy
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  11. pawelzawadzki

    pawelzawadzki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w ustawieniach regionalnych da uk albo usa i bedzie dobrze
     
Wczytywanie...

Poleć forum