1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Resident Evil 5 - Uruchomienie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez tomfred, Marzec 28, 2009.

  1. tomfred

    tomfred Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Siema, mam taki problem: wypaliłem gre RE5 na płycie Verbatim, wkładam do konsoli i sie uruchomiło wszystko działa, nie grałem bo chcialem tylko sprawdzić czy odpali, nastepnego dnia chciałem zagrać a po włożeniu płyty mam cały czas czarny ekran i nie rusza w ogole;/ Inne gry chodzą elegancko, wczesniej wypaliłem DBZ też na Verbatim i cały czas chodzi nic sie nie dziaje. Co mam zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. endriu1145

    endriu1145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Najpierw spróbuj przetrzeć płytkę jeżeli to nic nie da pozostaje Ci nagrać grę jeszcze raz. Ja też tak miałem, że nagrałem i był czarny obraz i to była wina tego,że źle została płytka nagrana.

    Poza tym jak nagrywasz możesz ominąć weryfikację i jak nagrywasz na verbatim 8x to nagrywaj razy4 bo wtedy w napędzie konsoli ciszej chodzi i lepiej :)
     
  4. tomfred

    tomfred Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Probowałem przecierać ale płytka nowka nie ryski jest i tak, a nagrywałęm prędkością 2.4x i weryfikacje miałem włączoną. Ok to jak kupie płytki to sproboje nagrać tak jak Ty mówisz.
     
  5. kzl

    kzl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ligota Dolna
    Jeśli masz dysk w konsoli spróbuj Residenta na niego wrzucić ..... po co marnować kasę na płytę ;)
     
  6. BoskiSqnJPL

    BoskiSqnJPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    łódź
    Wydaje mi sie ze nie da rady nagrac tej gry na dysk twardy. Bo konsola musi czytac plyte przy nagrywaniu na dysk a jak nawet nie moze w nia zagrac nie odpala mu, to moim skromnym zdaniem plytka nie jest czytana
     
  7. tomasz0992

    tomasz0992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    częstochowa
    1.Nagraj ja jeszcze raz, moze cos pominąłeś jakis plik, lub źle jest coś ściągnięte sprawdź to dokładnie.

    ps.Nie raz tak miałem.Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum