1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Resident Evil 6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez larry270, Październik 6, 2012.

  1. larry270

    larry270 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dziś wypaliłem sobie residenta 6 wsadzam go włącza się i wywala komunikat że płyta nie obsługiwana. Próbuje ponownie i wyskauje że płytę trzeba wyczyścić. Fifę 13 nagrałem tak samo i nie ma z nią problemu chodź wczoraj nie chciała się włączyć ale jak dziś odpaliłem wszystko śmigało. Lt 2.0 dash 2.0.15574.0 .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zle nagrana albo cos z obrazem
     
  4. larry270

    larry270 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płyta nagrała się dobrze bez żadnych problemów, a jak sprawdzić czy coś jest z obrazem ??
     
  5. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    masz Ihasa ? czy wypalasz zwykłą ? ja dziś resident'a wypaliłem VAKOSS'em za 2.12 z auchan oczywiście ihasem i działa wszystko, zainstalowałem i gram już 2-3 godziny
     
  6. larry270

    larry270 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Ja też mam RE6 nagrane iHasem przerobionym, i z jak z poradnika .Przeleciane przede wszystkim ABGX360 - no i śmiga.
     
  8. X-Boy

    X-Boy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    musiales wypalic gre z topologia pod lt 3.0
     
  9. zolnierz45

    zolnierz45 Banned

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ino
    Ja robię tak-przepuszczam obraz gry przez ABGX-a,żeby naprawił ew błędy w obrazie,dogra też topologie pod lt 3.0,która następnie cofam Xbox backup creatorem bo też mam lt 2.0 i wszystko zawsze śmiga,wypalane laptopową nagrywarką LG.Potem trik z mp 3 w celu instalacji na dysk i jest git.
     
Wczytywanie...

Poleć forum