1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z RGH 2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez belweder93, Czerwiec 19, 2013.

  1. belweder93

    belweder93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Mam problem z konsolą. Mianowicie dzisiaj kiedy próbowałem ja włączyć to w ogóle nie bootowała :( Nie wiem czym to może być spowodowane. Konsola nie była ruszana, cały czas stoi w tym samym miejscu. Do tego przedwczoraj gdy ją uruchamiałem wszystko działało świetnie, bez żadnych zarzutów. Co może być z nią nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy widzisz w środku jakiś błysk diody od chipa? (O ile masz z diode debug) spróbuj też odpalić z tacki eject zobacz czy xell wstaje.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    RGH2.0....czyżby Falcon ? czyżby RROD ? jak nie odpali konsola po wciśnięciu eject, ale skoro nic nie instalowałeś śmiesznego to raczej nie wstanie i jest to usterka bardziej hardwareowa na moje oko. Albo poszedł czip albo konsola.
     
  5. belweder93

    belweder93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jasper ... a RGH robiłeś Ty :) Konsola już odpala normalnie. Startuje teraz po kilku sekundach. Nie mam pojęcia dlaczego wczoraj nie śmigała. Czy wysoka temperatura w pomieszczeniu mogła spowodować taki problem? bo gdy przeniosłem konsole do chłodniejszego pomieszczenia to wtedy ruszyła normalnie.
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kolego, a kabel HDMI miałeś dobrze wpięty ?? - wiem że to brzmi śmiesznie, ale u mnie slimka w ogóle nie botuje jak nie podepnę kabla hdmi.
    Temperatura raczej nie ma wpływu, u mnie w pokoju, przy 17 st w zimie oraz 25 st teraz na upałach bootuje tak samo.
     
  7. belweder93

    belweder93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak, był dobrze wpięty. Ale u mnie to bez znaczenia bo konsola bootowała zawsze normalnie z kablem czy bez. :)
     
  8. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Oj tam, to w końcu rgh 2.0, pewnie trafił Ci się jeden cold boot - nie ma co panikować ;P
     
Wczytywanie...

Poleć forum