1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z RGH 2.0G

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Daniel Pacocha, Marzec 19, 2015.

  1. Daniel Pacocha

    Daniel Pacocha Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skowieszynek, Poland
    Witam. Niedawno zamówiłem sobie przeróbkę konsoli xbox 360 e ze strony xboxserwis.pl
    Gdy wszystko już było gotowe włączyłem xboxa. Za pierwszym razem wszystko działalo bez zarzutu, ale kiedy odpaliłem grę arcade z pendrive po chwili konsola się zacięła i musiałem ją wyłączyć.
    Później konsola się włączała ale na ekranie w telewizorze nic się nie pojawiało.
    Podpiąłem konsolę do innego telewizora i działało, jednak później było znowu zacięcie (znowu z pendrivem) i teraz nie działa ani przy jednym ani przy drugim telewizorze.
    Proszę o szybką pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kacper_Lew

    Kacper_Lew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2014
    Posty:
    217
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Witam
    Więcej informacji potrzebujemy ...Zobacz zboku konsoli czy mruga debug led chipie. Lub spróbuj tego
     
  4. Daniel Pacocha

    Daniel Pacocha Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skowieszynek, Poland
    Dokładnie to jakie informcje mógłbym jeszcze podać?
     
  5. Kacper_Lew

    Kacper_Lew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2014
    Posty:
    217
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Sprawdź po kablu av czy wstaje. Masz dźwięk na tv ? Czy dobrze podłaczyłeś kabel hdmi. Jak data produkcji konsoli ?
     
  6. Daniel Pacocha

    Daniel Pacocha Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skowieszynek, Poland
    Z kablem AV nie działa. W tv nie ma dźwięku. Kabel HDMI podłączyłem na pewno dobrze, gdyż HDMI z innymi urządzeniami podłączonymi do tv współpracuje dobrze.
    Data produkcji: 2013-05-13
     
  7. Kacper_Lew

    Kacper_Lew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2014
    Posty:
    217
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    A miga dioda od chip w konsoli ?
     
  8. Daniel Pacocha

    Daniel Pacocha Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skowieszynek, Poland
  9. Kacper_Lew

    Kacper_Lew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2014
    Posty:
    217
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    A możesz odpalić XELL ?
     
  10. Daniel Pacocha

    Daniel Pacocha Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skowieszynek, Poland
    Niestety nie. Naciskam przycisk wysunięcia napędu ale nic nie pojawia się na ekranie
     
  11. Kacper_Lew

    Kacper_Lew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2014
    Posty:
    217
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    To lokalnie nic nie zrobisz .Padł chip albo jest gdzieś zimy lut.Odsyłaj do Xboxseriws na gwarancję.U nas dajemy 2lat na RGH wykonane w naszym serwisie.
     
  12. Daniel Pacocha

    Daniel Pacocha Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skowieszynek, Poland
    Czyli mam im wysłać żeby ewentualnie naprawili błąd?
     
  13. Kacper_Lew

    Kacper_Lew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2014
    Posty:
    217
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    Dokładnie. A skąd jesteś. ?
     
  14. Daniel Pacocha

    Daniel Pacocha Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skowieszynek, Poland
    Ze Skowieszynka 5km do Kazimierza Dolnego, a 10km do Puław
     
  15. Kacper_Lew

    Kacper_Lew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2014
    Posty:
    217
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
    To daleko trochę. Jak masz gwarancję na usługę to wysyłaj do serwisu gdzie robili. Jak nie to zapraszam do nas.
     
  16. Daniel Pacocha

    Daniel Pacocha Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skowieszynek, Poland
    Ok. W przyszłym tygodniu wyślę do xboxserwis konsolę i mam nadzieję że zredukują błąd. Wielkie dzięki za pomoc!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum