1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z RGH Trinity

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stejsi997, Wrzesień 29, 2015.

  1. stejsi997

    stejsi997 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, postanowiłem zrobić RGH na moim klocku, Trinity. Wszystko robię po LPT. Pierwsze zrzut NAND, widzę że wyrzuca jakieś błędy. Skróciłem kable i zrobiłem 3 zrzuty bez żadnego błędu. Zaprogramowałem sobie CR bez problemu wszystko ok. Porównałem sobie zrzuty w J-Runner'ze i okazało się, że nie pasują, ale pomyślałem, że to nie możliwe, bo żadnego błędu nie miałem. Zrobiłem ECC z pierwszego zrzutu, wrzuciłem na konsole i ok, odpalam ją. Uruchomił się normalnie XELL, spisałem CPUKEY i chce zrobić XeBuild(?), a tu błąd. Odbudowałem oryginalny NAND, wrzuciłem przez USB i w konsoli świeci się tylko zielona dioda, xell nadal odpala. Już nie wiem o co chodzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odbudowales oryginalny nand? Utwórz freeboot z dawcy opierając się na danych z xell

    Wysłane z XPERIA T3
     
  4. stejsi997

    stejsi997 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem tym poradnikiem http://xboxforum.pl/threads/odzyskanie-utraconego-nandu-nand-recovery.48391/ i przy tworzeniu obrazu fastboota mam taki błąd:

    Robiłem też z tego poradnika http://www.se7ensins.com/forums/thr...d-without-the-original-using-j-runner.973510/ Na oryginalnym kv jruuner wyrzuca błąd, na tym z pierwszego sposobu przechodzi, ale konsola i tak nie bootuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum