1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szymonklass, Czerwiec 20, 2013.

  1. szymonklass

    szymonklass Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witajcie.
    Mam pewien problem. Dałem do przeróbki xboxa w zeszłym roku, jakoś wszytsko działało, ale zrobił się "syf" gry były po kilka razy, pousuwałem i wgl, nie był używany, teraz chciałem wgrać coś nowego, wrzuciłem do odpowiedniego folderu, w menadżerze plików go widzę, ale nie widać go w grach. Również nie widzę żadnych starych gier, które w menadżerze są widoczne. Nie mam również xexmenu. Moglibyście mi coś doradzić? Jak ewentualnie można sformatować ten dysk i wszystko wgrać od nowa?
    Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    1-sze pytanie. Jakie masz dysk.. Oryginalny M$ czy taki pod USB..?
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W jakim menagerze go widać ?? w FSD ??

    Musisz dodać w FSD ścieżkę do tego folderu z grami i zapisać, potem scan i będą widoczne w bibliotece gier
     
  5. szymonklass

    szymonklass Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oryginał M$.
    Wiem, że pewnie głupie pytanie ale jak zrobić tą ścieżkę. Czytałem tu sporo, ale się już pogubiłem.
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to jak w dash'u M$, to gry musisz mieć w formacie GOD i wrzucać je w ich oryginalnych ,8'mio znakowych folderach do lokalizacji: Hdd/CONTENT/0000000000000000/ TUTAJ , żeby były widoczne w bibliotece gier.
     
Wczytywanie...

Poleć forum