1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TryMan, Wrzesień 8, 2014.

  1. TryMan

    TryMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, otóż mam taki problem. Próbowałem dzisiaj podłączyć się do LiNKa, podłączyłem się do FTP przez TC usunąłem wszystko z folderu FSD i wrzuciłam pobraną zawartość. Po zresetowaniu konsoli nie uruchomiła mi się przeróbka, po prostu ukazał mi się widok zwykłego xboxa. Teraz pytanie, jak to odkręcić skoro już nie mam dostępu do FTP. Od razu mówię że próbowałem wrzucić nowego dashboarda przez Xella.

    A, prawie bym zapomniał, sprzęt to X360 Stingray 500GB , płyta Corona a przeróbkę mam RGH.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Edytuj plik launch.ini, lub zmień w dashlaunchu ścieżkę DEFAULT.
    Wskaż tutaj plik default .xex odpowiedzialny za start FSD i zapisz.
    Wypal na CD-R xexmenu i w nim działaj.
     
    1 osoba to lubi.
  4. TryMan

    TryMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra, czyli mam rozumieć że przez to xexmenu będę miał taki sam dostęp do plików jak przez FTP czy FSD, tak? Jakim programem wypalić xexmenu żeby działało poprawnie??
    Czy będzie różnica, gdy wypalę to na CD-R a na zwykłym CD??

    Edit:

    Na ostatnie pytanie nie musisz odpowiadać, znalazłem całą kolekcję czystych płyt CD-R
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    CD-R to zwykła płyta.
    Xexmenu pobierz w .ISO i wypal np. w nero.
     
  6. TryMan

    TryMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki, już wszystko działa. Teraz tylko LiNKa skonfigurować żeby działał i będzie OK. ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum