1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z RGH2 czarny ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ares101, Wrzesień 2, 2013.

  1. ares101

    ares101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, tydzien temu zdecydowalem sie na rgh2 do mojego xboxa. Po zamontowaniu, czas botowania byl ok, przez tydzien chodzil bardzo dobrze. Dzisiaj nagle od niczego nie chce ruszyc. Caly czas czarny ekran, wentylator tak jakby przyspiesza ( normalna objawa botowania rgh) lecz mimo to ekran caly czas jest czarny. W czym moze byc problem?


    p.s.
    xbox fat
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Zdejmij obudowę i sprawdź przewody.
     
  4. ares101

    ares101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tyle, ze ja nie robilem tego rgh i nie mam pojecia jak zdjac obudowe i nie mam narzedzi do tego
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odpal z tacki zobacz czy xell wstaje, zmień kabel na zwykły AV.
     
  6. ares101

    ares101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ruszylo z tacki, tyle ze wlaczyl sie ten ekran na fioletowym tle i pisze cos takiego (a wsumie to skacze) :trying uda /sda / xenon/ i 192.168....
    Czyli chyba to zresetowalem tyle, ze teraz cos wyszukuje a ja nwm co to jest ;/
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    To jest xell, tak właśnie ma być.
     
  8. ares101

    ares101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak tylko, ze on czegos szuka, tego xenon.elf chyba,a na zawartosci pendrive go nie widze ;/
     
  9. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Teraz zobacz czy normalnie ruszy. Włącz z guzika Power lub z pada. Jeśli będziesz miał problem polecam serwis lub jeśli masz gwarancję to oddaj niech poprawią.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  10. ares101

    ares101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hee :D ruszył :D oj jestę naprawiaczę :D
    A teraz tak serio, to co bylo nie tak z xboxem? Przedtem czarny ekran i nic sie nie dzialo, zrobilem tego reseta z tacki i naraz ok. Moze dash kijowy?
    Dzieki wielkie Panowie, siedze w domu bo mam problemy z kolanem i myslalem ze umre z nudów, a tu jednak ktos mi pomogł! Jeszcze raz WIELKIE Dzieki!
    Pozdro!
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    RGH słabo się odpala. Nic nie zrestowales nic nie poprawiles. Jak konsola nie wystartuje do 2 minut wyłącz i włącz po 15s

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. ares101

    ares101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2 razy zadzialala, ruszyla po 3s i pozniej po 10s. Teraz znowu lipa, z tacki nie pomaga ;/
     
  13. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    rgh2 do poprawki
     
Wczytywanie...

Poleć forum