1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z routerem prosze o pomoc !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piotruczelli10, Grudzień 15, 2011.

  1. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Mam routera TP-LINK WR340G TP-Link Router WiFi DSL TL-WR340G UPC ASTER wi-fi (1971585799) - Aukcje internetowe Allegro taki jak ten ale gdy instaluje płytke do tego routera to wyskakuje mi bład że sieć jest ograniczona i że nie można wyszukać serwerów DHSPC czy coś takiego prosze o pomoc mam straszny problem dodam ,że neta mam radiowego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    607
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    a po co ci plytka? wchodzisz na 192.168.1.1 i konfigurujesz co potrzebujesz.
     
  4. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Jestem świeżakiem nie wiem co to 192.168.1.1
     
  5. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Czy mógłby mi ktoś to wytłumaczyć dokładnie będę bardzo wdzięczny.
     
  6. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Wpisz w adres przeglądarki to ip
    192.168.1.1 .

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  7. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    607
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    skoro nie masz podstaw to nic nie zrobisz. najpierw naucz sie chodzic a potem skacz ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum