1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z rozdzielczością na monitorze 20cali

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kosa931993, Wrzesień 13, 2011.

  1. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemka,mam monitor emachines jakiś tam model 20 cali,posiadam kabel hdmi z wyjsciem DVI do monitora noi nie mogę ustawić tam rozdzielczości takiej co jest na mój monitor czyli 1600x900 muszę mieć ustawioną 1376x768 bo przy wyższej rozdzielczosci robi mi się czarny ekran . Wie ktoś dlaczego nie mogę ustawić tej rozdzielczosci z góry dzieki za pomoc . Miłego wieczoru :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Podaj doklanie jaki masz model tego monitora, jestes pewny ze 1600x900 to jest jego natywna rozdzielczosc ?
     
  4. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Emachines E202H tak jestem pewny że jest to jego natywna rozdzielczość na aukcji pisało jak kupywałem i wogóle w parametrach . Niewiem czy to wina monitora czy xboxa
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jestes pewny ze wybierasz na konsoli 1600x900, a nie 1680x1050 ?
    Przyczyn moze byc wiele, np wina kabla, konsola nie trawi monitora czy tez monitor konsoli
     
  6. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Xbox nie obsługuje chyba 1600x900. Jeśli monitor nie obsługuje 1680x1050, to musisz grać na niższej wartości.
     
  7. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gdy ustawie rozdzielczość w PC 1680x1050 to pisze na czarnym ekranie Input not supported wie ktoś o co w tym chodzi ?
     
  8. lord-stickman

    lord-stickman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
  9. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No chorobcia myślałem że sobie w lepszej rozdzielczosci pogram ale na xboxie 1378x768 nie jest żle ale Przy GTA 4 LUB FIFIE 11 To grafa lipna troche
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No na chlopski rozum, 1680x1050 rozni sie od 1600x900 prawda ?
     
  11. shaxini

    shaxini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Najlepszym rozwiązaniem będzie kupno nowego monitora,minimum 24 cale bo mniejszego się nie opłaca ale dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum