1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z rozdzielczością na monitorze z xbox 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Famous, Marzec 16, 2013.

  1. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Witam, z powodu awarii mojego tv zmuszony jestem grać przez monitor, problem w tym że mój monitor obsługuje 1366x768, i żadnej rozdzielczości z xboxa nie da się do niego dopasować ;\ czy jest na to jakieś rozwiązanie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ustaw 720p albo rozdzielczość optymalną (tu powinno być 1366x768)
     
  4. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Odp: Problem z rozdzielczością na monitorze z xbox 360

    Nie mam czegos takiego

    Wysłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ustaw 1280x720 - to jest 720p
     
  6. sputnik

    sputnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    A jaki kabelek ? Ja mialem orginala VGA i wyzszej niz 800x600 nie dalo sie wyswietlic, a i tak malo co bylo widac. Dopiero na 640x480 mozna bylo grac :/
     
  7. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    chyba na odwrót 800x600 lepiej się gra ,zależy jaki też monitor.
     
  8. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    mam monitor Samsung SyncMaster SA100, kabel mam ten BigBen cały, na 1280x720 też jest poucinany obraz ;\, czy jakbym podpiął przez przejściówkę HDMI to było by dobrze ? bo nie wiem czy kupować przejście
     
  9. sputnik

    sputnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Wiadomo ze na wyzszej rozdzielczosci lepiej sie gra, tylko mowie ze malo co bylo widac i dopiero na 640 x 480 obraz nadawal sie do grania. Ale jak przejsciowke z HDMI na VGA ? sa takie ? do tego bedziesz potrzebowal konwertera raczej. Tu jest raczej problem tego kabla ze nie chce duzej rozdzielczosci przeslac :/ A ten monitor nie ma DVI ? Bo taka przejsciowke mozesz zastosowac, powinno byc lepiej :)
     
  10. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    Nie ma przejściówki VGA-HDMI ,ja w swoim monitorku nie mam hdmi tylko dvi i vga ,ale gram na vga poniewaz nie kupilem sobie kabla dvi :D
    Moj monitor ma rozdzielczosc full hd 1920x1080 ,wiec wszystko ładnie wygląda ;)
     
  11. sputnik

    sputnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    TO na czym polega problem ,bo juz nie rozumiem, jak "wszytko ladnie wyglada" ?
     
  12. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    no tak chce zrobić HDMI --> przejściówka HDMI na DVI --> przejściówka DVI na VGA ;D
     
  13. sputnik

    sputnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    No to tak ci nie pojdzie :D bo hdmi cyfrowe jest na VGA analog taniej bedzie kabel DVI kupic :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum