1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z rozdzielczoscia na monitorze

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez slimocb, Listopad 9, 2010.

  1. slimocb

    slimocb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam. dzisiaj przyszla mi arcade z allegro. juz wczesniej mialem konsole (falcon) i gralem na monitorze LG FLATRON W2252TQ, dzis podlaczam nowa konsole (jasper) kabel VGA odpalam i widze niedobor w grafice tzn jak sa w menu napisy nie sa wyrazne tak jak powinny byc na jakiej by nie bylo rozdzielczosci a wczesniej smigalo na 1680x 1050 pomoze mi ktos czego to moze byc przyczyna? monitor jak podlaczam kompa chodzi normalnie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A może jakiś kabel słaby?
     
  4. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Ustaw natywną monitora, a vga ogólnie daje lekko rozmyty obraz :)
     
  5. slimocb

    slimocb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale gralem wczesniej jakis rok temu to mialem czysty obraz ale inny kabel. czy to moze byc wina kabla?
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, slaba jakosc kabla i takie sa efekty. Kup oryrinalny kabel microsoft lub BigBen, albo najlepiej kabel HDMI-DVI.
     
  7. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Skoro na innym kablu miałeś lepiej, to pewnie jego wina. Ja na takim za 30zł miałem obraz świetny, ale to nie to samo co po hdmi :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum