1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z rozdzielczością

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez darkadis, Styczeń 21, 2009.

  1. darkadis

    darkadis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dość duży problem ze zmianą rozdzielczości z 480p na jakąkolwiek inną w ustawieniach konsoli. Po zmianie pojawia się informacja, ze obraz został zmieniony, jednak po zaakceptowaniu informacji ustawienia wracają do standardowych. Miał ktoś podobny problem lub potrafi powiedzieć czemu tak się dzieje ? TV to Samsung L37a656, a podłączony jest componentem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    najpierw podlaczasz kabel do tv zeby byl HD to musisz odpowiednie podlaczyc , przestawiawsz w kablu na HDTV, wlaczasz konsole i w ustawienia wchodzisz i zmieniasz...tak zrobiles? Ja po zmianie z composite na hdmi samo mi sie ustawilo 720p
     
  4. darkadis

    darkadis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie wszystko jest dobrze podpięte i oczywiście zmienione na HDTV.
     
  5. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    Musiałes źle przełączyc przełacznik we wtyczce HDMI w Xie. Przesun go na zew. od konsoli u samo Ci sie przełączy na tryb 720 a pozniej uz sobie zmienisz 1080P/1080I
     
  6. darkadis

    darkadis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przełącznik jest na pewno dobrze ustawiony. Sygnał dochodzi do tv jednak nie jest "zapamiętywana" rozdzielczość w konsoli. Może to być wina wadliwego kabla ?
     
  7. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Nie, raczej nie wina kabla.
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kup kabel HDMI.
     
Wczytywanie...

Poleć forum